חץ הצפון - קצת תמונות
ItsikH Member 4/7/15 #1 כתמיד, התחרויות של סירקין מדוגמות ומקצועיות , בקנה מידה בינלאומי, לו רק היו מצולמות ומשודרות בטלוויזיה הישראלית
כתמיד, התחרויות של סירקין מדוגמות ומקצועיות , בקנה מידה בינלאומי, לו רק היו מצולמות ומשודרות בטלוויזיה הישראלית
ItsikH Member 5/7/15 #1 עזוב, מה זה חשוב לצערי לא עמד לי זמני להשאר להקפה האחרונה אבל ידוע לי שהגולדשטיינים לא היו, אחד רוכב בחו"ל ואחד פצוע. נדמה לי שראיתי את בן איינהורן בשלישיה המובילה.
עזוב, מה זה חשוב לצערי לא עמד לי זמני להשאר להקפה האחרונה אבל ידוע לי שהגולדשטיינים לא היו, אחד רוכב בחו"ל ואחד פצוע. נדמה לי שראיתי את בן איינהורן בשלישיה המובילה.
N nachshon4 New member 5/7/15 #1 אני אגיד לך ביום שישי בעת הרכיבה על הגבעות המתגלגלות מאחורי ביתי, פתאום הצטרפתי לרוכב בודד של ccc, שהסתבר להיות אלוף ישראל הטרי גיא שגיב. מסתבר שהוא שכן... בעת שיחתנו עלתה התחרות מחר (היום..) שהוא עמד להשתתף בה, בגלל זה זה מעניין אותי.
אני אגיד לך ביום שישי בעת הרכיבה על הגבעות המתגלגלות מאחורי ביתי, פתאום הצטרפתי לרוכב בודד של ccc, שהסתבר להיות אלוף ישראל הטרי גיא שגיב. מסתבר שהוא שכן... בעת שיחתנו עלתה התחרות מחר (היום..) שהוא עמד להשתתף בה, בגלל זה זה מעניין אותי.