חצ´קון ע נ ק י ! ! נחת עלי

חצ´קון ע נ ק י ! ! נחת עלי ../images/Emo61.gif

שבוע כבר אני שוטפת פנים (כל יום 4 פעמים) והוא לא יורד לפוצץ או לא ? למחסלת נמאס !!!! מיכל:)

לא!כי ישאר לך סימן יותר גרוע מהפצע

יש סבון לעור בעייתי של ניטרוג´ינה.הוא כתום ושקוף.קני.הוא יעזור.

ישאר לי סימן? ../images/Emo4.gif אולי באמת

אני צריכה לקנות נותנים את זה עם מרשם? תודה :) האיש בקצה העולם מיכל:)

מיכלי יקרה

נו לפעמיים יש את הפצעון שלא עובר... וזה מעצבן אני יודעת, אבל עדיף לך לא לפוצץ אותו זה יכול להיות יותר גרוע, יש תכשיריןמיוחדים לעור שיעזרו לך ואם זה ממש מציק גשי לרופא עור מומחה והוא ייתן ךל משהו שיתאים לך לעור, חוקרת

®¥splash¥©

New member
לא! ממש לא...

זה משאיר צלקת... היה לי אחד כזה ליפני כמה ימים(שבוע בערך) ופשוט שטפתי ת´פנים כרגיל(3,4 פעמים ביום) עם סבון והשתדלתי שלא ללכך ת´פנים בצורה כלשהי ולא לגרד ת´חצקון-אל תבינו אותי זה היה על העצם של הלכי אז זה היה כמו מין עקיצת יתוש...אבל לאחר בערך 5-6 ימים זה התייבש וירד כזה..עכשיו יש לי רק איזה סימן יבש שם שירד בתך תוך יום יומיים

Brit

New member
../images/Emo98.gifעדיף לנסות תכשירים כמו..

אוקסי (oxy)זה ממש עוזר...פעם האף שלי היה מלא פצעים בגלל שיש לי עור רגיש..בבוקר למחרת לא היה כלום!

הלכתי לרופא נחשו מה נתן לי?

Benzec שונאת את זה :( עד שהוא התייבש אפשר למות #4%^&%^*&^&)^ מנסה מנסה להתאפק ... מיכל...:(

מיכל.תנסי את הסבון שאמרתי לך.אולי

לא ציינתי אבל סבלתי בעבר מבעית פצעי בגרות קשה.אזזה מניסיון רב...

אני ינסה עדיין לי תקוה ..... ../images/Emo11.gif

אגב ... הלכתי היום ברחוב והרגשתי ממש מושפלת:( אנשים הם הסתכלו עלי על הפצע .. :( זה לא נחמד !

®¥splash¥©

New member
לא למדנו כלום משקיות נייר על הראש?!

לא סתתתתתתתתתתם-אז מה בעיה שלהם כשלך יעבור להם יהיה התקפה כזאת שאמא שלהם לא תזהה אותם!

עדן*

New member
היייי

לא כדאי לך לפוצץ אותו כי באמת יהיה לך סימן גדול יותר תחכי שבוע שבועיים וזה יעבור..... חוץ מזה שתלכי לרופא עור והוא יתן לך מרשם למשחות שעוזרות .. ביייי עדןןןן

michal*

New member
למיכל!

...תמיד אפשר לשים מייק-אפ-שמסתיר את הפגמים בפנים... ועיצה לתמיד: כדאי לך לנקות את הפנים כל הזמן ולא רק כשמופיע איזה חצ´קון! (במי פנים...וסבונים למיניהם...) ...ותתנחמי בזה שלכולנו יש לפעמים איזה חצ´קון על הפנים... -אז ממש לא כדאי לך להתבאס מזה! ממיכל

שלום לך!!!!!!!!!!!!!

תשמעי, תקשבי אני כל הזמן מפוצצת!! אני פשוט לא יכולה.. זה לא טוב אבל ככה זה.. אני לא מתלבטת בין לפוצצץ או לא לפוצץ אני פשוט ישר מפוצצת.. כשמפפוצצים החצקון נגלה יותר לעין אבל אח"כ אחרי כמה ימים הוא פשוט נעלם (יותר מהר אם לא מפוצצים...) בקשר לתופעות לואוי אני לא חושבת שיש.. תעשי מה שבראש שלך (או בפנים..) משחק מילים... חחחח טוב דיי.. אז קיצקץ מתוקה, אני חושבת החצקון כבר עבר עד שאני מחזירה תשובה... לא נורא תתגברי .. אז עד לפעם הבאה...........

למעלה