חצ´קונים

חצ´קונים../images/Emo7.gif../images/Emo53.gif

אז ככה: אני בת 22, ויותר מ- 10 שנים סובלת מפצעי בגרות!!! חריג נכון? מה לא ניסיתי... שלא תדעו מצרות כמה זה מתסכל, מבאס, מוריד את הביטחון העצמי... לקום בבוקר ורק לחשוב על לשים מייק אפ שבלעדיו אני לא מוציאה את האף מהבית. (ומתחת לחצ´קונים אני דווקא יפה...) כל תכשיר אפשרי עבר לי על הפנים, כל המלצה של קוסמטיקאית, כל גחמה של רופא עור..... החל בתוספי מזון טבעיים וכלה באנטיביוטיקה!!! (שעזרה כמו כוסות רוח למת...). אוקי, לפי התאורים אפשר לחשוב שמדובר במפלצת, לא. המצב לא קריטי בהיסטריה אבל מספיק מגעיל כדי להוציא אותי מדעתי. בקיצור, ולעניין: התחלתי עכשיו בטיפול הומאופטי, כולי תקווה שזה אכן יעזור. בואו כולנו נחזיק לי אצבעות, מי יתן ופני יהיו חלקים כמו ישבן של תינוק!!! אני כן אשמח לשמוע חוות דעת והמלצות מאנשים שהתנסו במוצר כזה או אחר שאכן עזר, כמו כן אין סיכוי שאני אקח "רואקוטן", את התרופה הזאת אני משאירה לסוף אם באמת כלום כלום כלום לא יעזור, בינתיים... דעתכם חשובה..... HELP ME

הדס יקרה

ראשית אל יאוש, אני בטוחה שבסוף תמצא הסיבה לחצקונים ומשם הדרך לטיפול והצלחה בד"כ קלה יותר. ישנם מס´ סוגי חצקונים הנובעים מסיבות שונות: החצקונים של ההורמונים הם חצקונים בד"כ ללא מוגלה אדומים וגדולים ומתרכזים לרוב באזור הסנטר מעט מסביב לפה ולעיתים באזור המצח. ישנם חצקונים של תזונה לא נכונה ודרך של הגוף לנקות את עצמו , חצקונים אלו מאופיינים בפצעונים כואבים , לרב לא גדולים, המכילים בד"כ מוגלה . ומפוזרים על כל הפנים עם התמקדות באזור האף והלחיים. וכמובן שיש את השילוב של שניהם וכן ישנם פצעים שכלל לא נחשבים חצקונים. ( ואני מתיחסת אליהם בכלל כקנדידה..) הטיפול של כל אחד שונה מאוד וחשוב לאבחן נכון ( כמובן שלאיבחון נכנסים קריטריונים נוספים של מצב הגוף באופן כללי וסימפטומים נוספים) לצערי לא אוכל לתת לך תשובה אמינה בפורום , רק אמליץ לך לגשת למטפל רב תחומי , הטיפול (שאני מכירה בו הצלחות) חייב לכלול תזונה ( לניקוי הגוף / איזון המע´ ההורמונלית) צמחי מרפא , תוספי מזון ( אבץ לדג. הינו תוסף מזון שבד"כ מתווסף לכל טיפול בחצקונים, האם ניסית?) שמנים ( מהם בד"כ עושים מסיכות) וכן טיפול בדיקור או רפלקסולוגיה. אני מקוה שתקבלי המלצות בתחומים נוספים ןהעיקר אל יאוש יעל

קודם כל תודה...../images/Emo13.gif

תודה רבה יעל על התשובה, שבצורה מסויימת אכן נתנה לי תקווה. אני אתן לך תאור קצר (לא מפורט מידי כי זה לא משהו): הם מרוכזים ב"חבורות" באיזור צידי הסנטר שם המצב הכי קריטי, עם "גלישה" ללחיים שם צפופים קצת פחות אבל בהחלט נוכחות מרשימה. המצח נקי. הרוב הגדול לא כואבים, זה מן גבשושיות כאלה שתקועות בעור, חלק קטן ממש מבצבץ החוצה. האם אי פעם נתקלת בדבר כזה? מה עושים? וכן, יש לי אבץ, אני כבר אתחיל לקחת! תודה! אגב, מה דעתך על מולטי-ויטמין? ומה דעתך על טיפול קוסמטי? יכול להיות שרק מזיק? ומסכות דבש? באמת עוזר?

m_katzmann

New member
טיפול רגשי.../images/Emo24.gif

להדס שלום, בנוסף לכל טיפול אני מאוד ממליצה על טיפול על רקע רגשי כמו קנסיולוגיה, דמיון מודרך,צמחי באך וכו. והבעיה הרגשית זועקת מן הכתוב. שימי לב באיזה מילים את השתמשת: המיואשת,
,סובלת, צרות,מתסכל, מבאס, מוריד את הבטחון העצמי, מגעיל כדי להוציא אותי מדעתי. הניגוד הזה של תקווה מול יאוש הוא לא רק ברמה של הפצעים הפיזיים ורצוי לבדוק איפה זה יושב ולמה זה פוגע בך דווקא בפנים. מקווה שתמצאי את האור הפנימי שלך שיוביל אותך לכל מקום אליו תרצי להגיע מבלי לזעוק הצילו כי יש בך כוחות שמעולם לא ידעת על קיומם. מאיה

למעלה