חצ´קונים

חצ´קונים

היי יש לי ממש ממש ממש הרבה חצ´קונים!! אני רוצה לקחת רואקטן אבל אמא שלי לא מסכימה היא אומרת שזה מסוכן בלה בלה בלה... אני משתמשת במשחה שאותה אני שמה בלילה אבל גם אם הפצעים מתייבשים למחרת כבר יש מלא חדשים.. מה אפשר לעשות? ועוד דבר אני בת 16 - ועד לפני 4 חודשים ככה לא היו לי חצ´קונים ועכשיו פתאום יש לי מלאאא !!

נסיון לפיטרון

שלום לך : אז ככה: חצקונים זה בא לכל אחד בגיל התבגרות מסוים זה יכול לבוא ולעבור כלעומת שבא בעוד חודש חודשיים או שלושה חודשים הכי הרבה . דבר שני יכול להיות שפיתחת לך רגישות למאכל מסוים ואת צריכה להיזהר מאותו מאכל . בקשר לתרופות נגד חצ´קונים אז אישית אני לא מאמין בזה

abo1

New member
אהלן שירן!

אז ככה, אני בן 22,וטופלתי בעבר בכל משחה אפשרית... הומלץ לי טיפול ברואקוטן,התחלתי והפסקתי כי אמא שלי סירבה... מאוחר יותר פניתי לרופא עור שהסביר לי שבד"כ נותנים מינון של 3 כדורים ביום של רואקוטן,וזה גורם לתופעות לווי לא נעימות, לכן הוא נותן מינון של כדור אחד ביום-ולדבריו כדור אחד ליום לא יכול לגרום שום נזק לכבד וכ´ו.חוץ מזה שעושים בדיקות במהלך הטיפול ואם ישנה איזשהי פגיעה ניתן להפסיק,והכבד חוזר לתיפקודו הרגיל! הכדור בטוח לחלוטין לשימוש,הכל נובע מחוסר הבנה והפחד מכדורים.... אני משתמש בו ,הצלחתי לשכנע את אמא שלי שמינון שכזה לא מסוכן, והבדיקות מאשרות את זה .קחי את אימך לרופא עור,שיסביר לה-חבל על הסבל שלך!!!....ככל שתתחילי מוקדם יותר כך תחסכי סבל וצלקות! בהצלחה!!!!

tsf

New member
גם לי יש אותה בעיה רק כבר כמה שנים

איך אפשר לדעת איזה מאכל גורם את זה (נראה לי שאצלי זה באמת מאכל מסויים שגורם)?

למעלה