חצב.......כנס רגע... סליחה על ההודע החדשה..אבל חפיף היית היום בקבג במקרה?
T tofy New member 3/6/03 #1 חצב.......כנס רגע... סליחה על ההודע החדשה..אבל חפיף היית היום בקבג במקרה?
T tofy New member 3/6/03 #3 כי ראיתי אותך (כתבתי את ההודעה אתמול ד"א) כאילו זה היה לשניה דרך האוטו אז לא הייתי בטוחה... מסכן...מה לך ולקבג...? מקווה שחזרת שלם
כי ראיתי אותך (כתבתי את ההודעה אתמול ד"א) כאילו זה היה לשניה דרך האוטו אז לא הייתי בטוחה... מסכן...מה לך ולקבג...? מקווה שחזרת שלם
ח ח חצ חצב עולה New member 4/6/03 #4 חוץ מהעובדה המאוד מצערת שמסוף הקיץ אני אגור שם ? אממ... האמת שאתמול הייתי שם כי ידידה טובה שלי גרה שם. אז כן זה הייתי אני ואפילו יצאתי בריא ושלם (למרות שכל הדרך הביתה זימזמתי איזה שיר במזרחית שאני אפילו לא מכיר)
חוץ מהעובדה המאוד מצערת שמסוף הקיץ אני אגור שם ? אממ... האמת שאתמול הייתי שם כי ידידה טובה שלי גרה שם. אז כן זה הייתי אני ואפילו יצאתי בריא ושלם (למרות שכל הדרך הביתה זימזמתי איזה שיר במזרחית שאני אפילו לא מכיר)
ח ח חצ חצב עולה New member 4/6/03 #8 חחחחח אני עובר ל"משעול היהלום" (איזה שמות פאגים יש לרחובות האלה) עד כמה קרוב אני? ותודה על הקבלת פנים.
חחחחח אני עובר ל"משעול היהלום" (איזה שמות פאגים יש לרחובות האלה) עד כמה קרוב אני? ותודה על הקבלת פנים.
T tofy New member 4/6/03 #10 חחח...אם הייתי יוצאת מהבית אולי היי הייתי יודעת איפה זה... בעיקרון אני יודעת איפה זה משעול הטופז (דההה..הבית של רועי) ומממ..משעול היהלום...אני חושבת שזה יוצא מרבינוביץ' גם... זה יותר משני צעדים ממני אוקיי...לאן זה יותר קרוב: דר-גת או סאדאב?
חחח...אם הייתי יוצאת מהבית אולי היי הייתי יודעת איפה זה... בעיקרון אני יודעת איפה זה משעול הטופז (דההה..הבית של רועי) ומממ..משעול היהלום...אני חושבת שזה יוצא מרבינוביץ' גם... זה יותר משני צעדים ממני אוקיי...לאן זה יותר קרוב: דר-גת או סאדאב?
ח ח חצ חצב עולה New member 4/6/03 #13 דר-גת זה החדש? אם כן אז זה ממש ממש קרוב לשם. היהלום זה הרחוב הזה שיוצא מגן בר-לב (נדמה לי) איפה את ממוקמת?
דר-גת זה החדש? אם כן אז זה ממש ממש קרוב לשם. היהלום זה הרחוב הזה שיוצא מגן בר-לב (נדמה לי) איפה את ממוקמת?
T tofy New member 4/6/03 #15 יש שם גן ילדים גדול כזה?...אח שלי שם... אני כאילו עכשיו נזכרתי שאני כן מכירה! וזה רחוק מדר-גת אני יותר קרובה
יש שם גן ילדים גדול כזה?...אח שלי שם... אני כאילו עכשיו נזכרתי שאני כן מכירה! וזה רחוק מדר-גת אני יותר קרובה
ח ח חצ חצב עולה New member 4/6/03 #16 כן, יש שם גן ילדים זה ממש קרוב לדר-גת (אם אנחנו מדברים על אותו מקום) משו כמו 3 דקות זחילה.
T tofy New member 4/6/03 #17 במובנים של קבג זה רחוק זה הולך ב"מרחק מהכיכר" אני 3 דק' מהכיכר סאדאב 5 דק' מהכיכר שבט עומר-4 דק' (כי זה צעד ממני ואז עוד 3 דקות) ד"א- ממני לזהב 10 דק'!....זה מאוד שימושי!
במובנים של קבג זה רחוק זה הולך ב"מרחק מהכיכר" אני 3 דק' מהכיכר סאדאב 5 דק' מהכיכר שבט עומר-4 דק' (כי זה צעד ממני ואז עוד 3 דקות) ד"א- ממני לזהב 10 דק'!....זה מאוד שימושי!
N ^NB^ New member 6/6/03 #24 אני הייתי גר על הכיכר יעני בבניין שמול הקניון החדש ואז עזבתי את חולון...