חצויה לשניים

שירה ח1

New member
חצויה לשניים

רגשותיי אלייך- שירה ח1 רוצה שתלך , שתהיי קרוב , רוצה שתתרחק , ואל תעלם רוצה לשכוח, להיזכר בך את דמעותיי , כאביי , את תשוקתי אלייך, רוצה את שתינו יחד , בוחרת להיות לבד מבולבלת מאוהבת, שונאת אותך, בי אף אחד עוד לא ייגע , יד זרה לא תורשה לגעת, ללטף את מה שפצעת , לנחם את צעדך המתרחקים... רוצה לצעוד קדימה , מביטה אחורה אלייך , צועקת לשכוח.... כואבת לשכוח... לקחת את נשמתי איתך, את פיסת האמון נתתי לך, מאוכזבת..... בשתיקה ...... בצעקה חונקת מאשימה רק אותך , היה לי הכול איתך, הכול וכלום , חנק בגרון , דמעות שעולות ומאיימות להטביע, תתרחק , תחזור, רק אל תיקח את החיוך היפה שאהבת אצלי ... איתך לא רוצה עוד אהבה , לא עוד תשוקה , לא עוד כאב , מרגישה מרומה , הייתי איתך עירומה , אמיתית, כנה, חשופה ותמימה , חשבתי שלא אפגע , הבטחת כך .... אך עשית אחרת.... אני מסיימת את המכתב אלייך , שאף פעם לא תקרא , אך מבקשת , תלך , תחזור, תעלם מחיי!!!!

קיי ריס

New member
מרגש כמה אמיתי!

הדברים האמיתיים תמיד כואבים גם כשהם טובים יש בהם כאב יכולת הקרבה היא מהותית וזה מה שעושה אנשים לגיבורים עכשיו.....את יודעת איך זה להרגיש אחריי הקרבה...כמה שכואב וקשה זאת ההרגשה הכי טובה בעולם. :)

שירה ח1

New member
תודה

תמיד ידעתי מהי ההקרבה! לא הייתי צריכה את הכאב הזה כדי להתעורר...תביני בהמשך של החיבורים...ואז תביני שהזוגיות הנכשלת בחיי היתה רק טיפה מהים.... בקרוב אשתף יותר... תודה מאמוש

למעלה