חצופים! בא דצמבר ושכחתם להתפקד?

חצופים! בא דצמבר ושכחתם להתפקד?

שם וכו': שיר החודש: שיר החודש של קין: סרט/ספר/תכנית החודש: דבר טוב שקרה בחודש שחלף: דבר רע שקרה בחודש שחלף: לסיכום, איך עבר נובמבר? ציפיות/תכניות לדצמבר: מסר לאומה: שאלת בונוס: מי רוצה להחליף אותי בהתפקדות החודש?

קארינע! ../images/Emo6.gif

שם וכו': גית גילי גם גם. שיר החודש: Five year time של נח והלויתן. (הם יודעים שזה היה יונה?) שיר החודש של קין: staring at the ceiling
כן, גם אני מופתעת. סרט/ספר/תכנית החודש: דבר טוב שקרה בחודש שחלף: אמממ כלום? אה חזרתי לאהוב את קין ממש! דבר רע שקרה בחודש שחלף: אוניברסיטה לסיכום, איך עבר נובמבר? על הפנים
ציפיות/תכניות לדצמבר: לונדון! אולי? מסר לאומה: בנות- פשוט תתחתנו עם גבר עשיר! שאלת בונוס: מי רוצה להחליף אותי בהתפקדות החודש? אף אחד! התפקיד שלך לנצח!!!

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אפשר לשאול מאיפה באה הצהרתך שכדאי להתחתן עם גבר עשיר?

גם עם בעל עשיר ההייתי בונה לעצמי קריירה.

את יודעת, למימוש העצמי וכאלה. זה עדיף מלשבת בבית!

נו ככה אפשר לומר על כל הבריטים.. אז אם את

רוצה אנסח את עצמי מחדש: בנות- פשוט תתחתנו עם גבר בריטי עשיר!

תורי תורי

שם וכו': נראה לי צריך להוריד כבר את השאלה הזאת..
שיר החודש: my favorite clown של אסף אבידן עוד מלא
שיר החודש של קין: בקושי שמעתי קין
סרט/ספר/תכנית החודש: סרט- 500 ימים עם סאמר דבר טוב שקרה בחודש שחלף: ההייתי בהופעה של אסף אבידן וגם של אביתר בנאי (עם גליונה!
), הייתה אחלה מסיבת גיוס והתגייסתי! דבר רע שקרה בחודש שחלף: ח"א.. לסיכום, איך עבר נובמבר? מעולה! ציפיות/תכניות לדצמבר: השבעה וסיום הטירונות ותחילת הקורס! מסר לאומה: יהיה טוב, ואם לא יהיה אז נגרום לו להיות טוב

אני מפעילת מערכת תמונה אווירית..

מיום ראשון אני בסיפוחים כי הקורס רק נפתח בינואר

Lyla Bellamy

New member
אוקייי

שם וכו': שגית שיר החודש: i belong to you -muse שיר החודש של קין: bedshaped סרט/ספר/תכנית החודש: דקסטר !!!!!!!!!!! דבר טוב שקרה בחודש שחלף: כרטיס למיוז שנה הבאה !!!! דבר רע שקרה בחודש שחלף: מחשב ממשיך לגסוס לסיכום, איך עבר נובמבר?חרא כזה ציפיות/תכניות לדצמבר:חופששששש . או שלא מסר לאומה:עצוב לי :( שאלת בונוס: מי רוצה להחליף אותי בהתפקדות החודש? חחחחח

Lyla Bellamy

New member
וומבלי

אני רק מקווה שזה באמת יצא לפועל .. ההורים שלי רוצים לעשות לנו טיול לארה"ב בחודש הזה ...:(

למעלה