*חצוצרות* חזרתי מאילת!!

*חצוצרות* חזרתי מאילת!!

אוקיי, אז מה עשיתי באילת? צללתי! יאי! לראשונה בחיי! וגם הרחבתי את "רשימת המקומות שאפשר לקחת אליהם את סבתא שלך" אוקיי, אתם מוכנים? הנה הדברים שנוספו לרשימה: -חוף הים -שוק סואן של צעירים -פאב של הומואים -מטווח ירי והנה ההרחבה על כל אחד מהדברים: חוף הים - בזמן שצללתי, היא ושתיים מהאחיות הספיקו לבנות ארמונות בחול, למצוא 10 שקלים בתוך המים, ולשזף את הרגליים שוק סואן של צעירים - זה היה בדיוק בזמן הסגירה. האיזור שם באילת הוא האיזור היותר מטונף ומעצבן. אחרי השוק הלכנו לאכול באיזו מסעדה עלובה וממש ממש גרועה, ולפני שהחלטנו ללכת אליה חשבנו ללכת לבורגר שנמצא מולה אחרי הכביש. מסתבר, שמעט אחרי שעזבנו את המקום, רצחו מלצרית בתוך הבורגר שכמעט נכנסנו אליו. (
) פאב של הומואים - כשסיימנו לאכול הלכנו לשם, ואני נשבעת לכם שאני לא משקרת! למה שאני ארצה לשקר בקשר לדבר כזה?! אלוהים י-ש-מ-ו-ר...
אתם יכולים לתאר לכם שני הורים, 4 בנות וסבתא נכנסים לפאב כזה, תופסים שולחן ומזמינים משקאות?! היא גם ביקשה שלב כלשהו מהמלצרית להנמיך את המוזיקה
ארג ארג ארגגגגגגגג
חוץ מ-4 המקומות האלה יש עוד הרבה מקומות מטיולים קודמים, וזה רע, כן. ההורים שלי לוקחים אותה איתנו לכמעט כל מקום אפשרי... בע.
הממ.. מה עוד היה לי באילת? אוקיי... ישנו באיזו אכסנייה מעוכה, פגשתי את דניאל הדרומית (מפורום ה"פ, שגרה באילת,) סעדנו אצל בת דודה של אבא שלי אה כן, ואתמול בערב הלכנו לבקר במלון שחבר שלה מנהל. בהתחלה היה בינגו, וכל הזמן רק ירדנו על האישה שהקריאה את המספרים (היא היתה כל כך מטומטמת!!!!) וזה היה מצחיק, ממש!
אחרי זה היתה הצגה כזאת, איתה, ועם עוד אחת ממש מאובזרת היטב שכל הזמן רקדה בכל מקום וניסתה לגרור אותנו לרקוד, וגם עליה ירדנו כל הזמן, ועוד אחד שלא דיבר הרבה אבל רקד ועשה כל מיני קסמים. ובהצגה, אז איזו אחת שמה מלא מלא מלא מלא איפור תכלת בעיניים, ולבשה בגדים מנצנצים כאלה וכל הזמן החליפה, ואפילו היתה לה שמלת שמש מנצנצת כזאת, אז החלטתי לקרוא לה "סילבי" וכל הזמן צחקנו עליה שהיא בעצם הוא ושזה מופע דראג (באמת!! הם גררו שם מהקהל מלא אמריקאים אומללים והלבישו אותם בחזיות מנצנצות וחצאיות!!) וכו´ וכו´ וזה מלון ממש יפה! היום בבוקר הלכנו וביקרנו במלון "מלכת שבא", חיכינו שהקניון שלו ייפתח ובינתיים נכנסנו למלון, טיילנו בלובי ובחצר, ואח"כ טיילנו גם במסדרונות והעמדנו פנים שאנחנו דיירים שם.. יחחייחחי... היה משעשע.. והצלחנו להציץ ולראות איך החדרים נראים מבפנים (מאלה שהשאירו דלתות פתוחות). אחרי זה ירדנו לקניון וראינו מין מופע כזה, שבהתחלה הבטיחו לנו כל הזמן שיהיו בפנים דינוזאורים, אבל זה בעצם היה סתם קקה עם כל מיני אורות צבעוניים ומושבים שזזים ושיט, ואיזה שיר מטומטם שכל הזמן טחנו לנו את המוח איתו, "Amazing world...איזה עולם מוווופלאאא..." והיו שם רק 2 דינוזאורים! רק שניים!!!! איזה רמאים!!! והם היו מטומטמים כאלה..
אכזבה גדולה. בע. אבל קיבלנו פיצה בחינם ^_^ ואכלנו אותה על שפת הלגונה או איך שזה לא נקרא ואחותי הגדולה גם קיבלה מחזיק מפתחות מתומתם כי היא ענתה על שאלות שהמדריכה שאלה... חיחחיחי..
וזהו, אח"כ בשעה 1 בצהריים או משהו כזה יצאנו לדרך hit the road ניח נ ניח ניח ועכשיו הגענו
והיה ממש כיף לצלול.. אבל אחרי זה כאב לי מאוד הראש... והמדריך חשב שאני שונאת אותו או משהו כי כל הזמן נראיתי אדישה וכל זה (הוא לא הראשון שחושב ככה
) והיה כיף
אחיותיי קנו מלא מלא בגדים ונעליים ושטויות, אבל אני רק קניתי סרט לראש של אמסטרדם וסרט של
וקעקוע ניילון של האות האפל שמצאתי שם (מאוד מוזר..o_O) ו..מ.. זהו, בערך. אילת. וכן, לכל המפקפקים למיניהם (אלה שמכירים אותי
) אני גם *הלכתי* עם ה-
שלי, אבל זה רק בגלל שבאילת במילא אין בנים שנראים טוב
כנראה. אבל אני בלי קשר גיליתי כמה דברים על עצמי.. בגלל זה ה "
" ליד המילה "חצוצרות" בכותרת. ולא.. אני לא בהריון או משהו כזה חחחחחחחחח

TwelveEyes

New member
חחחחח

אני פשוט מנסה לדמיין עכשיו את הסבתות שלי בפאב של הומואים.. בטח יסרגו לכולם סוודרים או משהו כזה D:

למעלה