חציית רמזור באור אדום

6517qwerty

New member
חציית רמזור באור אדום

קודם כל אני יודע שאני מפגר שעשיתי את זה, אני קצת אסטרונאט ולמזלי הצומת היית פנויה. עכשיו הבעיה היא שאני נהג חדש כבר יותר מחצי שנה, צולמתי עובר את הצומת והקנס הוא 1000 שח, מה זה אומר עכשיו?: 1. ישללו לי את הרישון? והכל מהתחלה? 2. אני אשאר עם הרשיון ותוך כדי אצטרך לעשות תאוריה וטסט שוב תוך כדי? 3. אם אבא שלי יקח על עצמו את העבירה (יש לו עבר נקי) הוא יצטרך לעשות תאוריה או טסט או נהיגה מונעת?? 4. אפשר לראות את הצילום? איך? תודה לעונים!!!

wil

New member
יש לך המון מזל כמו שציינת

1. לא ישללו לך את הרשיון מיידית. 2. בסוף השנתיים של ה"נהג חדש" תקבל דרישה לבצע מבחן תיאוריה, וייתכן אפילו טסט (לא בטוח) - ולאחר מכן תמשיך להחזיק ברשיון - למשך שנתיים נוספות של "נהג חדש". (לא יהיה צורך במלווה שוב) 3. בהנחה שהוא לא נהג חדש - התשובה שלילית, בפני עצמה העבירה לא תגרום לו בעיה. אבל מספיק עוד 2 נקודות והוא יקבל זימון לקורס המשעמם. 4. בדו"ח יש הוראות, יש לשלוח בקשה בדואר רשום וישלחו לך את הצילום. אבל אם אתה יודע שאכן עברת באדום - חבל על ה-5 שקלים של הדואר רשום...

6517qwerty

New member
תודה על היחס,

אבל אתה בטוח שרק בתום השנתיים אצטרך לעשות את התאוריה\טסט\הכל ביחד?, אני יכול לסמוך על מה שאתה אומר??

wil

New member
למזלי לא מנסיון

את תקופת הנהג-חדש שלי צלחתי יחסית ברגיעה וללא עבירות מצולמות. אבל מדובר בעבירת ברירת קנס, כך שאין עונש מיידי נוסף בעבורה אם משלמים את הקנס. מה שכן יש זה מה שהסברתי - נקודות (10) וסנקציות של משרד הרישוי במועד החידוש.

Sea Urchin

New member
על מס' 3 אני לא ממליץ

זו הונאה, והיו מקרים שאנשים נתפסו בעבירה זו.

6517qwerty

New member
איך נתפסו?

הם בודקים את התמונה?, אפשר לראות פנים בתמונה הזאת בכלל?

Sea Urchin

New member
ויכול להיות שמישהו יחשוד שהאדם שבא

להישפט אינו זה שעבר את העברה.

wil

New member
מדובר על עבירת ברירת קנס

ככה שאם לא מבקשים - אין משפט. ולראות את הפנים של העבריין בתמונה זה אפשרי אולי אם העבריין מורה, ויש לו עיניים בגב. (התמונה היא של התחת של האוטו...)

Sea Urchin

New member
אתה צודק. ד"חות מצלמה מגיעים ע"ש

בעל הרכב, והוא זה שנותן את הדין אלא אם כן ידאג שהעבריין האמיתי הוא זה שישא בתוצאות.

למעלה