חצילים מטוגנים- אני מפזר מלח על הפרוסות כדי להוציא את

loeytan

New member
חצילים מטוגנים- אני מפזר מלח על הפרוסות כדי להוציא את

שוטף טוב אח"כ אבל עדיין מלא מלח נשאר וזה לא אכיל,איך עושים זאת נכון?

תודה
 
לא צריך לפזר "מלא" מלח

לטיגון חצילים רצוי לרנות חציל זקן ולא צעיר. אחד ששוקל כבד ביחס לגודלו, או אז הוא כבר לא מריר
ומספיר קצת מלח כדי להוציא את מעט המרירות שאולי נשארה בו.

זה הפטנט.

סופש נעים

אלינוער
http://blog.tapuz.co.il/thekitchen
 

lironi kuki

New member
השיטה שלי..

אני שוטפת את החציל ופורסת לפרוסות בעובי בינוני.
שמה במסננת ומפזרת על החצילים מלח גס [לא בהגזמה] ומשאירה במסננת שעתיים בערך.
לאחר מכן אני לא שוטפת אותם, אלא מנגבת בנייר סופג ומטגנת בשמן רותח.
מוציאה לצלחת עם נייר סופג.
אחרי שניסיתי אין ספור שיטות, לדעתי זאת השיטה שסופגת הכי מעט שמן.
 

lironi kuki

New member
תמונה



 

yafchuk1

New member
בנוסף לפני הטיגון....

לערבב חלבונים ולטבול את החצילים לפני הטיגון.... וזאת השיטה שסופגת הכי פחות שמן!!!

יפצ'וק
 

lironi kuki

New member
אם לא שמת לב...

התייחסתי לשיטה כולה!
קודם התייחסתי לעניין המלח בזה שאני משתמשת במלח גס!!
ולבסוף התייחסתי גם לעיניין השמן!!!
 

מנץ1

New member
תודה על ההתיחסות לעניין השמן, מפריע לי הכמויות שהחציל

סופג,
אין שיטה אחרת? זה יוצא כמו שניצל חציל, לא?
 

rinamlo

New member
חציל - רעיון מהרשת

פורסם באחד מקבוצות האוכל הפופולריות, ניסיתי ויצא מצויין.
פורסים חציל ומניחים אותו מסודר בתוך טוסטר לחיץ ( כמו של טוסט לחם וגבינה) ניתן לשמן קלות במברשת, אני הכנתי חציל, קישואים וגזר רק את החציל הברשתי בכפית שמן עם מלח ופלפל, שאר הירקות לא היו צריכים והתוצאה מעולה.
 
למעלה