פורסת, מושחת בשמן עם תבלינים ולגריל. בהגשה מפזרת שום ופטרו/כוסברה.ואיך לעשות את זה..
תודה מראש!!!
אני מושח בשמן זית משני הצדדים ומטגן על מחבת פסים.פורסת, מושחת בשמן עם תבלינים ולגריל. בהגשה מפזרת שום ופטרו/כוסברה.
בקשהואיך לעשות את זה..
תודה מראש!!!
זה מה שהייתי צריכה לשמוע. תודה רבה!!!אני קולה רק בתנור. מחוררת את החצילים עם סכין חדה בכמה מקומות ושמה על תכנית גריל, בחלק העליון של התנור. הופכת אותם אחרי חצי שעה בערך.
אני שונאת לטגן. בתנור זה שגר ושכח (לעשרים דקות)רק לטגן. מה זה השטויות האלו חצילים בתנור. זה כמו סקס עם קונדום...
איך את יודעת מתי לשנות צד ? כלומר, שנקלה מספיקאני קולה את החציל שלם, בקליפה, על מחבת פסים ישנה.
יוצא טעם של קלוי על האש בלי ללכלך כיריים.
לפי העין. כשזה נראה חרוך אני הופכת. אפשר גם ללחוץ קצת עם אצבע לוודא שרך. (זהירות, זה חם!).איך את יודעת מתי לשנות צד ? כלומר, שנקלה מספיק
האם את קולה משני צדדים או מארבעה צדדים ( זאת אומרת יש למעלה יש למטה ויש עוד שני צדדים מרגע שהתחלתי )
לגבי קליית חציל שלם יש פטנט עוד יותר טוב.איך את יודעת מתי לשנות צד ? כלומר, שנקלה מספיק
האם את קולה משני צדדים או מארבעה צדדים ( זאת אומרת יש למעלה יש למטה ויש עוד שני צדדים מרגע שהתחלתי )
נשמע מוצלחלגבי קליית חציל שלם יש פטנט עוד יותר טוב.
- צולים את החציל על אש גלוייה דקה מכל צד (לחציל יש לפחות 8 צדדים).
- מעבירים את החציל/חצילים לכלי זכוכית ומכניסים למיקרו. אצלי זה בערך 8 דקות על עצמה מירבית.
- בדקה מכל צד על אש גלוייה החציל מספיק להחרך מעט ולקבל את הטעם המעושן אבל זה פרק זמן קצר מדי כדי להתחיל נזילות וללכלך את כירת הגז.
אחרי ההשלמה במיקרו הוא יוצא רך לחלוטין.
תלוי מה השימוש.נשמע מוצלח
האם אתה נותן לו להתקרר אחרי שיוצא מהמיקרו ?
בעבר בגריל ובשנים האחרונות בפונקציה של תנור חום עליון ותחתון. זה מבטיח שהחציל ייקלה היטב מבחוץ וגם יהיה מספיק עשוי מבפנים. דבר חשוב במיוחד כשהחצילים עבים יותר או כשמשתמשים בחצילי בלדי בעלי קפלים. בדרך כלל 200-210 מעלות אבל זה די תלוי בתנור שלך. נסי ותרגישי כמה צריך. בהצלחה!!אורני,
את שמה בתנור על פונקציה של גריל או על פונקציה של תנור (חימום עליון תחתון)?
אם זה חימום עליון תחתון - האם "חום גבוה" את מתכוונת ל- 220 מעלות או יותר?
תודה מראש על ההסברים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.