כל החצי אוטומוטים שמגיעים לארץ הם תיקניים.יש טובים יותר יש נוחים יותר, אני ממליץ על מרלן ג'ירן או הגר. מחירים : 3X25 - 65 , 3X63 - 90 , 1X10-25 - 11 המחירים בש"ח לפני מע"מ
אין דבר כזה פחת 3X63, פחת תלת פאזי הוא 4X63 לכן חשבתי שמדובר בחצי אוטומט. המחיר של פחת כזה הוא 250 ש"ח. בעניין ההערות הנוספות שנכתבו כאן - אין כל מניעה להשתמש בפחת גבוה יותר מהראשי אבל גם אין כל צורך. אני יוצא מנקודת הנחה שאת קונה את הדברים שיותקנו ע"י חשמלאי מוסמך
שלום הגעתי עם החשמלטומטום שלי להסדר אני צריכה לקנות לו את החומרים. הוא חוצב ומנח צינורת וקופסאות תודה על האינפורמציה ודרך אגב 63x3 זה מונח שהחשמלטומטום כתב לי זה לא מה שאני המצאתי
בשביל ראשי 3X25A בשביל למה פחת 4X63A כי 3X63A לא קיים בעולם לא רק בישראל.לפי הדברים שאתה מדבר אינך מבין בחשמל וגרוע מזה אתה עשוי לשרוף את המתקן אותו אתה עומד לשרת, אז כדאי שתזמין חשמלאי מוסך ויראה מה צריך ויעשה את העבודה ע"פ החוק והתקן לפני שיקרה אסון.
לראשי 3X25 A גם פחת יותר גדול טוב ואפילו עדיף. משום שמכשיר נגד חישמול [פחת בלשון העם] לא נועד להגנה נגד קצר או עומס יתר אלה נועד להגנה נגד זרם דליפה . לכן אין שום בעיה להתקין מכשיר נגד חישמול בזרם יותר גבוה מהגנה הראשית אני אישית היתי מתקין בגלל העלות המכשיר את ה 4X40 A ולא את ה4X63A