חצי התנצלות

Vul2re

New member
חצי התנצלות

ראשית דבר, תנו לי לפתוח ולומר חצי סליחה ושבנוסף, שאני לא גר בפתח תקווה. כל הודעה שאני כותב נכתבת בהומור, באמת, אני לא תוקף אנשים מהסיבה הפשוטה שאני אדם נחמד (באמת!). באופן כללי, אולי צורת הכתיבה שלי נראית מעט מתריסה, אבל היא לא באה סתם כדי לעורר פרובוקציות, ואני מאמין בלשמור על קשר הדדי טוב עם אנשים בכלל ועם אנשי הפורום בפרט. אשמח אם תוכלו לראות את הצד ההומריסטי שבהערותי, שבאות בד"כ לציין מאורע משעשע או לשאול שאלה ולצפות לתשובה (ולא הסתערות המונית). זו לא הדבקות לעניינים טריוויאלים, וזו לא תקיפה כלפי אף אחד מחברי הפורום או פולי (שאיתה, אגב, אין בעיה כלל!). אין לי דבר וחצי דבר במלחמות קטנוניות, והייתי שמח אם כל אלו שששו על ההזדמנות לתקוף אותי היו מנסים לקרוא את דברי ולא לנגוד או לסתור אותם בשיטתיות - לא באתי כדי לעצבן אף אחד, אלא כדי לחלוק מידע ולתרום. ולעניין הסקרים - תראו, לא ממש אכפת לי מהם. באמת, זה לא עקרוני לי איזה שיר זוכה, למה או מה ואין לי מה לעשות עם האינפורמציה הזו. מה שכן עקרוני לי, ולא לרמה כזו שזה מטריד את עצם קיומי, זה הדרך בה הסקר נערך. לא אני אישית יזמתי את השאלה הזאת, אלא הוספתי את שאלותי, אשר נענו בצורה יפה ואינפורמטיבית על ידי פולי בפרטי (שאיתה אגב, אין שום בעיה!). כל הסיטואציה של הסקר נראתה לי משעשעת, כיוון שההתייחסות בפורום זה אל כל המהומה הייתה כפיית הר כגיגית. אני אעזוב את נושא הסקר, אבל עדיין מוצא אותו היתולי קמעה. ולשם הסדר הטוב, אשמח להסביר בפרטי לכל אדם שיחפוץ מ ה"בעייה" שלי עם הסקר, או במילים אחרות, מה כה מצחיק בו. אז לפני שהניצים עטים עלי בשנית, אני מדליק מקטרת של שלום ונותן אותה למישהו אחר (לא מעשן, תודה), אני בטוח שפולי (איתה לא קיימת בעיה) תשמח לקבל אותה. (ואגב, קארמה - אין צורך להתעצבן! אני יודע שלקחת את כל הקטע עם המאניקס אישית, אבל באמת ובתמים זה לא היה מכוון לפגוע כלפי אף אחד, וביייחוד לא אתה)

polyethylene

New member
לוקחת שאכטה ארוכה מהמקטרת ../images/Emo9.gif

תודה... נראה לי שלאט לאט נלמד להתרגל לצורת הכתיבה של כולם, ונלמד לקחת מה שצריך ממה שכל אחד כותב ולא מה שמשתמע ממבט ראשון. קבל חצי התנצלות גם ממני, על כל תגובה שלך היו התנפלויות גורפות ולהיפך. אין שום מצב שבעולם שבו כולנו נסכים על הכל, אחרת אין טעם לפורום, זה המקום ליצור דיונים, להעלות השערות, לדבר על מה שבא באותו הרגע ולחלוק גילויים חדשים. ויכוחים
לגיטימי, נראה לי שכולנו נהננו מלהביע כל אחד את דעתו למרות חוסר ההסכמה ששורר בין כולנו לגבי נושאים מסוימים. אז אני מרשה לעצמי להתנצל בשם כל מי שהסתער עליך כתגובה לדברים שכתבת (הם מגוננים עליי, מקסימים שכמותם...
). ונתחיל להתעסק קצת בדברים החשובים - מוסיקה. מושיטה יד
ופותחת דף חדש. תם ונשלם, מסתיים בחיוך רחב
ערן צור - ערב ב´ כסלו - הופעה חיה
מה רע בפתח תקווה
פולי

New member
חוטף מפולי את המקטרת

ושואף את מה שנשאר בה
האמת שכבר שכחתי את עניין המניקס ההוא, אבל עכשיו כשאתה מזכיר את זה אז..אממ...
...סתם סתם-
פולי, לגבי שאלתך על העיר "ההיא" (אסור להזכיר את שמה לשווא), הזכרתי כבר שהבדיחות עליה ברובן שמורות לתושביה(
) שדי מבינים את הציניות וההומור העצמי שמכוון עליהם. אני בכל אופן, קשה יהיה לי להעביר לך את ההרגשה כדי להבין למה, איך, איפה וכמה.. ואתה Vul2re באמת שלא צריך לבקש סליחה על דבר כמו -לא לגור בפ"ת-. תאמין לי שזה יותר מבסיידר :) אממ..זהו. חושבים שמספיק לדבר על פ"ת?
Mercury Rev - Coney Island Cyclone

polyethylene

New member
תאמין, תאמין...

אני גרתי שם שנה. עד היום אני בטיפול פוסט טראומתי...
שרון רוטר - ארוץ אליך

New member
אההההה...פולי, למה לא אמרת

שגם את גרת (בלשון עבר-הללויה) בפ"ת?! יש, איזה כיף לנו, המון פתח-תקוואים! אפילו המנהלת! :)
רעשים מעצבנים של העכבר החדש שהחליט להתעורר פתאום ולהתחיל לבנות לו מחילות בתוך הקופסא שלו..מפחיד

למעלה