חצי חדשה

l AdidAs l

New member
חצי חדשה../images/Emo11.gif

בעצם..אני סתאם בקאמבק
3948320 שנה לא כתבתי פה!! אז המ..איימ באקקק
ואני לא חדשה אז אתם לא צריכים להפחיד אותי כמו שאתם מפחידים את כל החדשים =] לכל אלו שקוראים את זה עכשיו וחושבים לעצמם "הא? מה?
!?WTF" אז אני עדי, בת 14 וחצי, ת"א. בעיי

הא? מה? ../images/Emo12.gif !?WTF

עדייייייייייייייייייי
*מפחידה אותך* אויש נו!!!11 זה לא מצליח!!11 לאאאאאאאאאאאאאאאאא

l AdidAs l

New member
מי את?../images/Emo2.gif

איך את יודעת את שמי?!?!
[שיט נו כתבתי אותו שם:|] אעהההה המ המ *מפחדת* *בעצם לא* *טוב כדי שלא תבכי אז כן* *אבל מה זה לא מפחיד בכלל* *סאמממכ:| עדי סתמי* *מה אני ערסית?;[* טובטוב היי מישלייה
ביי מישלייה
[למרות שאני מדברת איתך כרגע בערך בכל פורום/קומונה אפשרי]

רגע אחד, (טובנו בעצם שתיים ../images/Emo11.gif)

מה את רומזת בעצם, שאני רגישה?? העעעע?!?!?!?!111 העהאהעאהעא???!!?11
עדי אני לא מדברת איתך יותר בחיייייים!! העעעעעע טובנו, אני בעצם כן.. :(

l AdidAs l

New member
מהה אפילו ישלי הוכחה../images/Emo2.gif

את את את את בכית כשמאי אמרה לך שאת מאומצת!!!111 ושיורי היא היא בעצם בת דודה חורגת;[[ כע כע! את בכית!
שיט בסוף את אמרת שלא איכפת לך |= טובטוב אינלי בעיה להעלים ראיות

כי זה היה רגע טרגי!!1

העאהעא אה וכןכן יש לך בעיה. את לא המנהלת, העא את לא יכולה למחוק. חוצמזה, תוכיחי! אני רוצה לראות, תוכיחי! [אוה, אני אוהבת להגיד את זה
. מה, אפילו אם זה באמת נכון, למה, מ'כפת לי.
]

l AdidAs l

New member
אמרת תוכיחי../images/Emo2.gif

*כולם דקה דומייה*
!!!!!111 זה אומר שאני חייבת לעשות את זה!! [נו, גמאני מושפעת מארתור=]] אז אז אז.......תוכיחי גמאת
מוחעאהעאה

עאמ... לא הבנתי. ../images/Emo12.gif

|סמייליקשההבנה| ואממ.. אני לא צריכה להוכיח!!!11 את צריכה, נווווווו!!!1

העע ארתור, בסטר שליטע!

אבל.. אממ.. לא ראיתי את הפרק כנראה.
נו אני מודה, אני מוגבלת :( ד"א את שמה לב איך אנחנו מציפות בכל מקום? XD הוו, זה כייף. חעחעחעחע.

l AdidAs l

New member
המ..הממ..המממ

נו הפרק שהם תכננו להבריז מביצפר ובסוף יצא שהם הבריזו לפרנסין והלכו כולם לביצפר וגם היא נשארה בחוץ ותפסו אותה!!!!1
להציף זה מאגניב

אהמ..

העאהע? ארתור? להבריז? יכול להיות שיש סיבה שלא ראיתי את הפרק הזה. אולי אמאואבא צינזרו לי אותה?! מאגניב, אכן כן.

l AdidAs l

New member
../images/Emo11.gifיא יא יא יא

ילדה שמפסידה פרקים שווים בארתור;[[[[

נאכון.

הייתה לי ילדות קשה. אני אפילו לא ראיתי רחוב סומסום [!!]. אבל זה בגלל שזה היה בערוץ החינוכי. בחיים לא ראיתי את הערוץ הזה. וכולם כן. נימ.. מה אני אגיד. אני יודעת לזהות ערוצים כושלים כמה שנים לפני? הייתכן? מוזאר.

l AdidAs l

New member
מישל../images/Emo11.gif

ברגע זה אני סוקלת אותך באבנים!!!!1111 מומינים, טאורה הסוס הכסוף, שאלתיאל קוואק, פרפר נחמד [ועודועוד..] את את את לא ראית את זה?!?!?!
אני מודיעה לך בזאת שאת לא מפותחת שיכלית |=

rebel girl

New member
שששלום אני גיאנה,בת 13

בשבילך אני חדשה אז נעים להכיר!!!! <נראה לי שחברי הפורום כבר הספיקו להכיר האופי המורכב שלי טוב מאוד מהויכוחים שהיו לי עם אורי.....> אם את רוצה להכיר אותי תסתכלי בחתימה!!! בייי

למעלה