חצי מהזוגות מתגרשים

יניבניב

New member
מקפיץ מקפיץ מקפיץ

למה אף אחד לא עונה? כנראה שלא מתייחסים בפורום הזה לחדשים לא יזיק לכם להיות קצת יותר נחמדים

nani nani

New member
תראה תשמע...

כאן אתה לא צבוע באדום כך שפה אתה לא מומחה אתה עדיין חדש זה יבוא עם הזמן כרגע יש לי עצה בשבילך - תקרא ותלמד מאחרים

beagle

New member
עוד הפעם אתם עם הקליקות שלכם??

מתי תבינו, אנחנו לא פה רק בשביל לענות לכם על שאלות!!! יש אנשים שיש להם חיים, מבחנים, כאלה. ואני מפנה אותך לסעיף 5 במדריך לפורומיסט החדש.

nani nani

New member
ואני מפנה אותך

ללכת ללמוד למבחן שלך!!! מה רק לכם מותר לשלוח אותי??!!

pickit

New member
יניב בלמ"צ ../images/Emo13.gif והנה אחת מהבדיחות

היותר טובות ששמעתי החודש: אלוהים פונה לאדם הראשון ושואל מה עוד אפשר לעשות בשבילו. אדם אומר שמשעמם לו בלי בחרה ואלוהים אומר "אוקיי - מחר אני מוציא לך הצעת מחיר". למחרת מתקשר אלוהים לאדם ואומר לו: "אני יכול לארגן לך כחברה יצור עילאי: יפה כמו הזריחה, חכם כמו מחשב פנטיום 8, חרוץ כמו סיני, בעל מזג נוח כגולדן רטריבר ולא פחות חשוב - בעל תאווה מינית של שפן וביצועים של צ'יטה' אני קורא לדבר הזה 'אשה'". "מתאים בזנ"ט", אומר אדם. "וכמה זה עולה לי". "העבודה חינם", משיב אלוהים, "אבל חומרים עליך. בשביל כל המפרט אני צריך לפרק ממך יד, אוזן, חלק מהכבד ואת רגל שמאל". "ואללה נפלת עלי", אומר אדם. "זה קצת מוגזם. תגיד - מה אני יכול לקבל בשביל צלע?" תוספת: אלוהים העביר את ההצעה לייצור והביא לאדם את חווה. אדם נתן מבט אחד בחווה, וישר גרר אותה בינות לשיחים. דממה.... דממה.... דממה.... פתאום אדם מוציא את הראש מבין השיחים קורא לאלוהים ושואל אותו : "אלוהים, מה זה כאב ראש?" (וזה מה שמגיע למי שהולך על ההצעה הכי זולה
)

beagle

New member
גברים לא יודעים כלום על נשים.

אבל אנחנו סולחות להם. נשים, ולשאול איך להגיע ממקום למקום. אלה הדברים שאתם לא מבינים בהם. ולהיות חולים בשקט. גם את זה אתם לא יודעים. עכשיו כשאני חושבת על זה לעומק... אני בהלם שאתם שורדים עם כ"כ מעט ידע.

יניבניב

New member
כל התגובות שלכם רק מוכיחות לי

את הסנוביות שלכם כנראה שיש פה "קליקה" סגורה ומי שלא חבר בה לא זוכה ליחס....

nani nani

New member
אז לך תחפש באות נון../images/Emo3.gif

אולי תמצא שם מישהו יכן יתן לך יחס

beagle

New member
את מה היא מנענעת?

נאני, את בקליקת המנענעות? כל הקליקות האלה, אני לא עוקבת אחריהן...

למעלה