חצי מהמאמרים ש"נוקי" כתבה היא "השאילה" ממקומות אחרים ולא באמת היא כתבה אותם למה היא לא נותנת קרדיט?
K KamikazA New member 13/6/03 #1 חצי מהמאמרים ש"נוקי" כתבה היא "השאילה" ממקומות אחרים ולא באמת היא כתבה אותם למה היא לא נותנת קרדיט?
Y yellow cheese New member 13/6/03 #2 וול, אני לא רוצה להתעסק עם "זכויות יוצרים". כשנוקי תתחבר היא תאשר/לא תאשר אם זה אכן היא כתבה, או שזה מועתק. אם היא העתיקה ממקום מסויים, זה יימחק.
וול, אני לא רוצה להתעסק עם "זכויות יוצרים". כשנוקי תתחבר היא תאשר/לא תאשר אם זה אכן היא כתבה, או שזה מועתק. אם היא העתיקה ממקום מסויים, זה יימחק.
‡ ‡NoK New member 13/6/03 #4 היי רועי "מותק". אני כתבתי בעצמי. אם תוכל להאיר עיני ולהגיד לי מאיפה "השאלתי" אותם, זה יהיה נחמד. יום טוב.
היי רועי "מותק". אני כתבתי בעצמי. אם תוכל להאיר עיני ולהגיד לי מאיפה "השאלתי" אותם, זה יהיה נחמד. יום טוב.
K KamikazA New member 13/6/03 #5 מכל מיני אנשים אחרים שכתבו\תירגמו את אותם מאמרים, ואולי שינית כמה מילים כדי ליצור את האשליה שאת כתבת בכל מקרה אני לא בא לרדת עלייך רק לפחות תילמדי לתת קרדיט לאותם אנשים שעמלו בשביל זה ואולי גם אם תירגמת כמה מאמרים תני קרדיט לכותב שלהם גם
מכל מיני אנשים אחרים שכתבו\תירגמו את אותם מאמרים, ואולי שינית כמה מילים כדי ליצור את האשליה שאת כתבת בכל מקרה אני לא בא לרדת עלייך רק לפחות תילמדי לתת קרדיט לאותם אנשים שעמלו בשביל זה ואולי גם אם תירגמת כמה מאמרים תני קרדיט לכותב שלהם גם