חצי פרידה

חן123

New member
חצי פרידה

כמו שאתם יודעים, ביום ראשון אני חוזרת לעבודה (כן ואור לגן, אבל לא על זה נדבר הפעם), מהעבודה מאוד קשה לי, עד בילתי אפשרי להתחבר לאינטרנט (אל תשאלו איזה פשעים הייתי עושה בשביל להתחבר מהעובדה, פשוט הפכתי לקרימינלית), בכל מקרה אני אמנם אתחבר בערב מהבית אבל אין לי מושג כמה זמן פנוי יהיה לי לזה. אז... זאת לא פרידה, זאת רק חצי פרידה בהצלחה לכל מי שמתחיל מסגרת חדשה ושנה נהדרת בריאה מאושרת ופוריה לכולנו חן

חנצ´ו הקדמת אותי...

הקדמת אותי בהודעה על חזרה לעבודה, ובברכות לכל מי שמתחיל מסגרת חדשה או חדשה ישנה, וכמובן האיחולים לשנה טובה לכולנו... אז נכון, אני חוזרת רק ליומיים עבודה (ראשון ושני) וגם זה רק עד הצהריים, ובאוקטובר אני חוזרת גם ליום לימודים (הגיע הזמן אחרי חמש שנים של הוראה לסיים את תעודת ההוראה) - אבל בכ"ז, זו התחלה חדשה - אני מתחילה לעבוד בבי"ס חדש. אני מרגישה שאחרי שבעה וחצי חודשים בבית, זה הזמן הנכון להרפות מעט ולצאת לחיים משל עצמי. אלה תישאר בבית עם הסבתות (אני מחזקת אותך על האומץ לשלוח את אור לפעוטון... לי עדיין אין את האומץ). אז שתהיה לכולנו : שנה טובה מתוקה
ושלווה
מזל
והרבה אהבה
בלי שום צרה
ובלי עין הרע
שנת שלום ברכה והצלחה
שפע, עושר
פריחה
ושמחה
ובעיקר - המון אושר

חן123

New member
הלוואי שאמא שלי או חמתי

היו יכולות לשמור על אור, לפחות עד גיל שנה... אבל לצערי זה לא אפשרי, שתיהן עובדות. אני לא מוכנה למטפלת (גם אין לי כסף לזה) ומשפחתון סובל מאותן בעיות, לכן נישארה אופציית הגן (מצטערת, אני שונאת את המילה מעון, זה עושה לי קונוטציות שליליות). חוץ מיזה איזה כיף לך לחזור ליומיים עד הצהרים, זה החלום הרטוב שלי על עבודה. חן

לשמחתי הרבה, חמותי גם היא מורה

ויום א´ הוא היום הפנוי שלה, ואמא שלי עצמאית כך שהיא יכלה לפנות את יום שני... אחותי לא תלמד ביום חמישי כך שהיא תוכל לשמור על אלה ביום שאני אלמד. בהתחלה סידרו לי מערכת שעות, שלא נדע מצרות, ופתאום תפסתי את העניין ואמרתי לעצמי - לא מוכנה! שוב, לשמחתי המשכורת שלי היא ממש שולית (אני מתביישת לספר כמה מרוויחה מורה בעלת תואר שני, וותק של חמש שנים, גם מחנכת וגם בעלת תפקיד בביה"ס) וערן הוא המפרנס העיקרי (רמז - המשכורת שלי היא עשירית מהמשכורת שלו...), כך שיכולתי לאמר לביה"ס שאני מצטערת אבל לא מתאים לי... שאלו אותי מה כן יתאים, ואמרתי - לא רוצה יותר מיומיים, לא רוצה יותר משלוש כיתות... הייתי בטוחה שיאמרו לי - תודה אבל לא תודה... אבל בסופו של דבר זה הסתדר, ואני ממש שמחה על כך. היה לי כ"כ קשה לעזוב אותה ליום שלם, גם עם מטפלת. אני בטוחה שעשית את בחירת הגן הנכונה, זוכרת את ההתלבטויות שלך והחיפושים.

המון המון המון המון הצלחה!!

למי שחוזרת לעבודה. אני בטוחה שימצא הזמן להתחבר אלינו בערב ובכל מקרה - יהיו מפגשים פה ושם כך שאנחנו לא נפרדים כל כך מהר. חנה שהתחילה לשלוח קורות חיים אבל מדחיקה...

בהצלחה לאור בגן החדש, ולאמא שלו

בעבודה הישנה...). התאקלמות קלה ומהירה לשניכם. מהניסיון שלי - לא קל לחזור לעבוד אבל אני נהנית מזה.

חן חמודה ../images/Emo24.gif

המון המון המון המון בהצלחה בעבודה ובפרידה החלקית מאור (וגם מאיתנו...) והמון המון המון בהצלחה לאור בגן - אני בטוחה שהוא יסתדר מעולה. מתגעגעים!!!!!!

אני נמצאת באותה סירה ומקווה מאוד

שיהיה לי זמן להיכנס. אני כבר השבוע התחלתי לעבוד (ישיבות, ימי היערכות, פגישה עם הורים של ילדי הכיתה שאני מחנכת, יום גיבוש לכיתה שלי...) ואני כל יום יוצאת החוצה עם דמעות על כך שגיא נשאר עם מישהי אחרת (יש לו מטפלת). אבל חיכיתי לרגע הזה והעבודה גורמת לי לחיות מחדש ולכל דבר יש יתרונות וחסרונות. גם להיות כל היום בבית על ילד תובעני שצריך להעסיק ולבדר זה לא קל. אז שתהיה לכולנו שנה טובה, המון הצלחה לכל הפשושים שמתחילים גן חדשה ולכל האמהות שמתחילות או חוזרות לעבודה. חוצמזה, אנחנו נארגן עוד המון מפגשים (אחרי החגים יכול להיות נהדר על הגג אצל מיכל - אני מקווה שההזמנה עדיין בתוקף!), כך שזו לא פרידה.

משי, אכן ההזמנה לגג שלי עדיין בתוקף

אז אולי בסוכות כשחלק מן האימהות העובדות בחופש, נארגן מפגש גג....

חנצ´וק ../images/Emo23.gif

את יודעת מה דעתי לגבי חזרה לעבודה. אני בטוחה שתהני לקום בבוקר וללכת לעבודה בבוקר ויותר מזה לחזור לאור בסוף היום....גם אני גולשת בעיקר בלילות לאחר שזיו נרדם ולפעמים אני גונבת כמה דקות בעבודה להצצה בפורום. אחשוב עליכם מחר, את בעבודה ונימרוד עם אור בגן החדש....נשיקות.

חן, מקווה שתהיי פה כמה שיותר../images/Emo70.gif

אוהבת וכבר מתגעגעת
ובהצלחה לנמרוד ואור בגן החדש
ומה לעשות שאני מאתמול בערב לא מפסיקה לבכות?! איך אני עומדת לעבור את השבוע הזה אין לי מושג....

מברכת רק עכשיו, אבל זה עדין לא

מאוחר. מקווה שהפרידה בבוקר היתה קלה ומאחלת לך שהיום הראשון יעבור מהר ובכיף. את הרי יודעת את דעתי (שקיבלה "ריענון" רק בבריכה ביום שישי), ואני משוכנעת שכולם יצאו נשכרים מהענין. רק אל תשכחי לספר לנו איך היה.

חן, חושבת עליך כל הבוקר ../images/Emo24.gif

מקווה שהכל בסדר ואת מחזיקה מעמד. בהתחלה גם אני לא ידעתי איפה לשים את עצמי. בסוף, מה לעשות, מתרגלים. יהיה בסדר

חן123

New member
תודה על האיחולים

חויות של אור מהיום הראשון בהמשך השירשור של חנה תודה חן

למעלה