חצי שיפוצניק שרוצה להיות שיפוצניק

arnon25

New member
חצי שיפוצניק שרוצה להיות שיפוצניק

אז ככה אני לא עושה חצי עבודה כי אתם יודעים מי כן עושה . יש לי הרבה ניסיון בתחום הגבס ואני רוצה להתחיל לקחת עבודות שיפוץ מלאות שכוללות גם אינסטלציה חשמל וכו.. רק מה זה לא שאין לי מספיק ידע, אני מחפש ספר הדרכה לתיאור כרונולוגי של עבודות הבניין ופעם אחת ללמוד איך קוראים תוכניות של בניין ולהפסיק לסמוך על אינטואיציה אישית שעד היום לא איכזבה אבל אף פעם לך תדע. אני יודע שיש טבלאות בני שהנדסאים עובדים איתם אולי זה היה יכול לעזור. מאוד אודה על העזרה כי אני הולך להתחיל לקחת עבודות מלאות ועד היום לא קראו לי חפר ומקווה שבעזרת עצות ממכם גם לא יקראו בתודה ארנון

אתה ´חאפר´ במלוא מובן המילה !!!../images/Emo46.gif

ולא צריך שמישהו יגיד לך בכדי שתהיה כזה, אלא במעשייך ובתכנוניך לעתיד, אתה מוכיח כי בכוונתך לבחור בדרך הקלה והבלתי חוקית. א.האם פתחת תיק במס הכנסה , במע"מ ובביטוח לאומי? ב.האם רכשת פוליסת בטוח לצד ג´ ולחבות מעבידים? ג.האם הוצאת תעודת קבלן רשום אצל רשם הקבלנים לסיווג שיפוצים (לפחות)? ד.האם יש לך הכשרה כלשהי בניהול עסק עצמאי כדי לא לקרוס מיד אחרי ההתחלה? ה.האם ידעת שלמודי קריאת תוכניות + נושאים רבים אחרים זה עסק ממושך, אפילו לא במסלול הנדסאים?- לפחות לעבור קורס למנהלי עבודה אם ברצונך להיות קבלנון. ו.האם יש לך גב כלכלי כדי שלא ליפול אחרי תשלום ראשון שסורב לך ע"י המזמין ולא חשובה כרגע הסיבה? המסקנות -------- א. מי שלוקח אחד כמוך לעבודה משול למי שהולך לישון עם כלבים ושלא יתפלא שבבוקר יתעורר עפ פרעושים. ב.אתה ודומיך גוזלים את הלחם מאנשים מיומנים שהשקיעו בלימודים ופתחו עסקים כשרים....בטח ש´חאפר´ כמוך יוכל להיות יותר זול כי 17% מע"מ לא ישלם ועד 50% מס הכנסה מהתקבול לא יעביר למ"ה ומקדמות לב"ל לא ישלם, ולחברת בטוח לא יפנה..... מאין עזות המצח לפרסם את עצמך כאן?!

arnon25

New member
למי אתה חושב את עצמך?!!!

תודה רבה לך על הפרגון, בן אדם פונה לפורום מקצועי לבקש הכוונה ואתה בגלל שאתה קבלן רשום חושב שאלהים הוא הסגן שלך. ידידי אני כן יש לי תיק במס הכנסה, לא אני לא משלם מע"מ כי אני עוסק פטור ולביטוח לאומי אני וחצי משלם. נכון אין לי סיווג של שיפוצים כי עסקתי רק בגבס ותקרות אקוסטיות בהקפים עד קטנים ובינוניים. הרבה קבלנים התחילו מיזה שעסקו בגבס ריצוף או אינסטלציה. אני יודע לעשות מצויין גבס ואני רוצה לדעת לעשות מצויין את כל העבודה. אין לך עצות אל תטיף מוסר, ראיתי אלף קבלנים רשומים אצל כל העולם ששיקרו גנבו לא שילמו, ומלה שלהם שווה פחות מאוויר אז תרד מהעץ שלך ואת הקריז שלך על המצב הדפוק תוציא על מישהו אחר אם אין לך משהו חכם לומר או עצה מכל מה שאתה מתיימר לדעת אז תלך תטפס על מישהו אחר לא עליי.

פרצת לדלת פתוחה !!!!

אין קשר בין הסמכה ליושר אישי!!! אז אתה אודי חמודי ילד טוב עם נשמה של קדוש....אז מה?- זה עושה אותך מורשה לעבודות בינוי ושיפוצים? לך ותשכיל וקבל הסמכה או לחילופין תעסיק שני הנדסיאם או מהנדסים שילוו את עבודתך ויהיו אחראים במקומך. ציבור הלקוחות איננו שפן נסיונות שלך!!!!

liud

New member
טעות !!!

קבלן רשום יקר, נפלה בידך טעות! במידה ולא שמת לב אתה כנראה עונה לאודי-לי אבל ארנון הוא זה שמופיע לפני ההודעה הנ"ל. אני בכל אופן כן רשום וכן מצהיר וכו´ ועובד עם אנשי מקצוע ולא לבד אז באמת, תפסיק להכליל ולרדת על אנשים שבסך הכל רוצים להתפרנס ביושר

שימי :-)

New member
עם כל הכבוד לך ולתוארך

מי שמך שר ושופט עליו זה שאתה קבלן רשום לא אומר כלום לגבי מקצועיותך אני אישית המון שנים בתחום ומכיר המון קבלנים רשומים שאין להם מושג בבנין כדי להיות קבלן רשום מספיק לשלם אגרה להשיג חתימה משני מהנדסים תמורת 500 דולר לשנה לכל אחד מהם ואתה יכול להתחרות על מכרזים כדי להיות שיפוצניק הוא יכול להיות עוסק מורשה לעסוק בעבודות פרטיות וכמו כן לגשת למכרזים בעלות של עד 86000 ש"ח לפי חוק חובת המכרזים והוא לא גוזל ממך שום פרנסה זכותו להתפרנס ביושר כמו שזו זכותך

ולא בשביל לסתוןר משהו ממה קבלן רשום

אמר - כי אני לא ממש מומחית בתחום הרשיונות שחייבים ועוד, אבל יש למרכז הבניה הישראלי כל מיני קורסים בנושאיםשונים. אולי תבדוק שם?

למעלה