חצי שנה לפירוק

bustedit

New member
חצי שנה לפירוק../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

כבר חצי שנה עברה מאז הפירוק.. אני יושבת בחדר.. מסתכלת על השעון, מעבירה ת'עכבר והתאריך מצביע על "14" לחודש. בהתחלה לקח לי זמן לקלוט. "מה יש בתאריך הזה?" ואז זה עלה. העצב הזה.. ואז נזכרתי ח---צ---י ש---נ---ה ב---ל---ע---ד---י---ה---ם אני אישית עוד לא התגברתי על זה.. אנלא חושבת שאי אפעם אתגבר. הדמעווות זולגות פה בחדר.. רוצה באסטד!!!!! אני כ"כ עצובה.. זה כ"כ לא פייר... בידיוק עכשיו עלה בווינאמפ שיר של פייטסטאר (כן כן, פייטסטאר) וכולי חלחלות! התעצבנתי רצחח ברגעים כאלה אני מקללת את צ'ארלי בטירוף (זה פסדר, זה עובר אחרי זה..). בכל אופן, ממש עצוב לי.. חצי שנה בלעדיכם.. וזה כ"כ קשה..
BUSTED
[2002-2005]

bustedit

New member
המשפט שהכי מתאים לי עכשיו

זה "words cannot describe the way i'm feeling"...

mayoosh4

New member
הממ ../images/Emo10.gif

אני יודעת שכבר התגברתי. [וכוסאמאשלך, אני רציתי לפתוח שרשור!] זה נורא עצוב לי. אבל אני יודעת שהתגברתי. לא להאמין שעברה חצי שנה. אני לא מאמינה. ולמרות הכל, אני חייבת להודות שזאת הייתה השנה הכי טובה בחיים שלי. היו בה תקופות קשות, אבל בזכות באסטד למדתי להעריך מוזיקה. השתנתי מקצה לקצה, ואני יודעת שלטובה. וזאת הייתה תקופה כל כך טובה. אני יודעת. זה נורא עצוב. אבל תראו את הבנים שלנו עכשיו.. צ'ארלי עם פייטסטאר. אי אפשר להגיד שהם מצליחים, אבל אני בטוחה ב-100% שהוא שמח עם מה שהוא עושה, כי זה מה שהוא רצה לעשות. ג'יימס? רק אתמול קיבלנו חדשות על זה. הוא הולך לצאת עם להקה חדשה, מה שהוא הבטיח שיקרה. ואני נורא שמחה בשבילו. ומאט? מאט מאושר מתמיד עם אמה. הוא יצא ממכון גמילה ואני חושבת שהחיים שלו ממשיכים בדרך נכונה. וכל מה שאני רוצה לעשות זה לאחל להם את כל ההצלחה והאושר שבעולם, כי אין אנשים שאני אוהבת בעולם יותר מהם.
. זה עצוב, אבל אין מה לעשות. nothing lasts forever

PunK RocK 1o1

New member
באסטד..

לא ממש אהבתי את "ח---צ---י ש---נ---ה ב---ל---ע---ד---י---ה---ם" את מנסחת את זה כאילו הם מתו חס וחלילה.. אני עדיין לא מבינה..

bustedit

New member
הם לא..

[טפו טפו טפו] אבל באסטד כן.. וגם חלק מימני.. מת

DesertRose7

New member
האמת..

שאני די השלמתי עם זה. גם כי כבר חצי שנה לפני הפירוק זה היה כל כך ברור שזה יבוא שפשוט הכנתי את עצמי במשך החצי שנה הזאת ועכשיו.. זה כבר אחרת. לדעתי הפירוק רק עשה להם טוב צ'ארלי - מאושר עם הלהקה החדשה שלו והמוזיקה שהוא אוהב, יש להם דיסק, יש להם סינגלים שנכנסים די טוב במצעד, מזמינים אותם להופעות ופסטיבלים. מאט - עם אמה, אחרי מכון גמילה בדרך לקריירת סולו ונראה כל כך מאושר עם עצמו. המכון גמילה זה מדברים והרגלים שהתחילו אצלו עוד בזמן של באסטד אז אולי היציאה מהמסגרת הזאת הביאה אותו להתמודדות עם יציאה ממסגרות אחרות - השתיה. ג'יימס- עובד על חומר חדש עם להקה חדשה שעד שלא ינתן לה שם העולם מכיר אותה בתור הלהקה של ג'יימס שזה כבר אומר הרבה, וכנראה שגם אחרי שינתן לה שם היא תהיה ידועה בתור הלהקה של ג'יימס. לדעתי זה מעולה שהוא נפתח לדברים חדשים עם אנשים חדשים זה יכול להוציא ממנו כל כך הרבה מעבר למה שראינו עד עכשיו. אז לסיכום יצא מזה רק טוב, אז אני ממש מקבלת את הפירוק בצורה חיובית. כי להסתכל על זה בצורה שלילית יעזור לאף אחד.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo7.gif

וואו, הזמן עובר כ"כ מהר. יותר מדי מהר. אנלא יודעת, אני כאילו מודעת לעובדה שהם התפרקו, אבל אני ממשיכה לשמוע אותם והכל ולפעמים אני פתאום קולטת כזה "וואי, הם כבר לא ביחד". זה מבאס, אבל זה עדיף מאשר שהם היו ממשיכים בלי חשק אמיתי. ת'אמת שעוד לא בכיתי את הבכי האמיתי בנוגע לפירוק. כי כשקראתי את ההודעה הייתי בהלם כמה ימים, ובכיתי בערך 5 דקות. אני מניחה שעוד כמה זמן יגיע הבום הזה שאני פתאום אקלוט מה קרה פה בכל התקופה הזאת... אבל הדבר הכי חשוב זה שהם לא הפסיקו להתעסק במוזיקה. אני מניחה שזה גם עזר לעובדה שלא ממש התאבלתי עליהם. אם הייתי יודעת שהם לא מתכוונים להמשיך לעשות מוזיקה [כאילו להוציא דיסקים, לא סתם לנגן לעצמם בחדר
] אז באמת הייתי נשברת. בכל מקרה עבר. זהו. חצי שנה. שרדנו, אני בטוחה שבהמשך הדרך רק נתחזק!

יואו זה המון זמן

לומר תאמת זה ניראה לי יותר...! תאמת גמני השלמתי עם זה כבר..זה לא אומר שאני לא עצובה אני מאווווווווד עדיין יש לי התקפי באסטד לפעמים אני נכנסתי לתיקיות רואה את כללל הסירטונים ונהיית עצובה... אבל כבר השלמתי עם זה כמאט לגמריי... למרות כל הדברים הרעים שבאסטד התפרקו.. פייטסטאר היא אחת הלהקות היותר מוערכות בעייני... פשוט להקה מדהימה! ואני שמחה שלפחות מזה יצא את פייטסטאר [למרות שהם היו לפני אבל זה היה ממש שונה] ועכשו ג'יימס עושה להקה חדשה אני בטוחה שהיא תהיה מעולה ומאט גם ניראה אותו בקרוב...

LovE BuSTeD

New member
:(

גם אני לא משלימה עם זה קשה לי להשלים עם זה אני בכלל לפעמים שוכחת שהם התפרקו כאילו עדיין קשה לי לקלוט את זה=[

L u L i1

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

כל מה שאני חושבת כבר אמרו פה אז...אני רק יאחל להם הרבה בהצלחה בכל מה שכל אחד מהם עושה עכשיו..ושנשמע עליהם בקרוב!
ושלמרות הפירוק, שנמשיך לאהוב את באסטד ולשמוע אותם..!

../images/Emo10.gif

בדרך כלל אני לא אופטימית אבל עכשיו כן. נכון,זה עצוב שלא יהיה יותר באסטד ולשמוע את השירים קורע את הלב אבל תהיו שניה אופטימיים ותחשבו שאולי יש מצב קלוש שבאסטד יחזרו[?!] לשניה תהיו אופטימיים ותחשבו ככה [זה ממש פתטי מצידי אבל..]. יהי זכר באסטד ברוך
וד"א צ'רלי הלך בדרך שהוא רצה אז אנא לא להאשים אותו

למעלה