afiksambol
New member
חצי שנה של געגועים לאיציק (רחלי כהן)
הערה : הדברים נכתבו ע"י רחלי כהן ומובאים בשם אומרם לבקשתה ואחרי שיחה טלפונית ביננו. ----------------------------------------------------------------------------------------------- רוב האנשים אמרו לי השבוע: וואו, איך הזמן טס... כבר חצי שנה, מי היה מאמין..." כנראה שרק לי הזמן עמד מלכת. החיים בחצי השנה האחרונה דווקא זורמים ב"סלואו מושיין", ולי נראה כאילו אני חיה חיים של מישהי אחרת. סלחו לי, חבריי, שאני מרגישה נוח לשתף אתכם ואת באי הפורומים האחרים. כנראה שזה קל יותר להתחבא מאחורי המסך והמקלדת, מאשר לדבר פנים אל פנים. ואתם הרי כתבתם על איציק דברים כל כך נפלאים כשהוא נפטר, הזדעדעתם... ולא האמנתם... ובכיתם... אני מרגישה שאנחנו כולנו באותה סירה. אני ממשיכה ללכת, כל הזמן קדימה. נאחזת בחיים בשתי ידיים ומנסהבכל בכח לשמר את זכרו של האיש הנפלא הזה, שהיה, הלך - ועודנו כאן... בתאריכים 10-15/7/07, ייערך מחנה לילדים חולים של עמותת "שמחה לילד". מד"א מאבטח רפואית את המחנה משך כל חמשת הימים, זו השנה השלישית. בשנים הקודמות איציק היה הרכז הרפואי. השנה אני נכנסת לנעליו הגדולות ו(מנסה) למלא את מקומו. כאות הוקרה לפועלו, החליטה הנהלת העמותה לקרוא לצוות הרפואי במחנה "צוות איציק" , להקים פינת הנצחה לזכרו וכן להעניק אות הוקרה בטקס הסיום. לצורך ביצוע משימת האבטחה אני זקוקה לששה מע"רים שישארו איתנו כל התקופה. מדובר במחנה כיפי וחוויתי! בנוסף, אני זקוקה לשני פראמדיקים שיפעלו בהתנדבות מדי יום. אני מודה מראש לכל מי שהקדיש תשומת לב עד כה. רחלי 052-4643524