חצי שנה

Star_Dust

New member
חצי שנה

לפני חצי שנה נותרו לנו רק עוד שתים עשרה שעות של אושר ואת רובן בזבזתי על שינה. מי יכול היה לדעת שממחר האושר כבר לעולם לא יהיה אותו אושר והשינה כבר לא תהיה ממש שינה. לפני חצי שנה עוד היינו משפחה מאושרת. יחידה קטנה מלאת אהבה. מי תיאר לעצמו שממחר בבוקר משלושה יישארו רק שתיים ואת האהבה תחליף ריקנות נוראה. לפני חצי שנה בדיוק אבא עשה לספירי אמבטיה והשכיב אותה לישון מי חשב שזו הפעם האחרונה שהיא תראה את החיוך של אבא ותרגיש את חיבוקו. לפני חצי שנה עוד היה לי כל מה שיכול אדם לבקש. מי בכלל חשב שכשיש לך הכל יש לך גם הרבה יותר מה לאבד. לפני חצי שנה פחות שעה או שעתיים כבר ישנתי רגועה. מי בכלל חשב שמחר בבוקר ישתנו חיי לעד. לפני חצי שנה פחות עשר שעות בערך ספיר התעוררה. ונפרדנו מאבא מבלי לדעת שזו הפעם האחרונה. לפני חצי שנה פחות שתים עשרה שעות נחטף מטוס, בניין התמוטט, עשן כיסה את העיר. ונגמר לו סיפור אגדה.

../images/Emo24.gif

סיפורים כאלו אף פעם לא נגמרים ממש. הם משאירים בפנים. בתוך הנשמה. את הטוב שהיה בהם.. את האושר. אחרי שמפנים את ההריסות של מה שהתמוטט אפשר למצוא במה שנשאר גם כוח. להמשך החיים. לבחירה בהם מחדש. לאט לאט יקרה.. מחבקת אותך בחום

אורי_ח

New member
ועכשיו אבא של ספיר הוא המלאך השומר

נראה שהעברת ליל שימורים בספירת השעות, הרגעים... כך גם אני הייתי נוהג... ואחר הופכות השעות לימים, לחודשים, לשנים ויובלות. את הכאב מכסה שכבה דקה של איפור והחיים נמשכים. בשבילה, בשבילך. אתך יקרה, אורי.

Star_Dust

New member
ההצגה חייבת להימשך

החיים חזקים מהכל, נערי את האבק והמשיכי הלאה, החיים עוד לפנייך... כל מיני משפטים שחוזרים שוב ושוב. בינתיים אני רק תוהה...האם זה נעשה קל יותר?!? מתישהוא?!? האם כהשעות הופכות לשנים פחות כואב בפנים?!? אם התשובה היא לא אז אני פשוט לא מבינה איך יכולה ההצגה להימשך... תודה על התמיכה. ליאת.

Star_Dust

New member
אחת...

מדהימות אותי ההודעות שלך... כל פעם מחדש. כל כך הרבה חוכמת חיים...כל כך הרבה נכונות לעזור. אני רק מצטערת שאף פעם לא יכולתי (לפחות עדיין) לתת לך כמו שקיבלתי ממך. אוהבת, ליאת.

BooBee

New member
....

אין לי מה להגיד, אז רק שותקת מול המסך. שולחת לך ולספיר חיבוק, רויטל.

אבק כוכבים ורסיסי דמעות

כל שנותר הוא זכרונות מפגש בתוך חלומות הרבה תמונות שובל של אהבת אינסוף.והכי כואב זה הבלתי צפוי כשהשמים נופלים עליך בבום,ושום דבר לא יהיה כמו שהיה,וכאילו עוקרים חלק ממך,והחיים בחוץ זורמים והשמש זורחת,ואנשים מחייכים,ואצלך בלב עננים קבלי חיבוק של חיזוק ממני אליך גל תהילה..

למעלה