חצי שעה בצ'אט של לסביות

ליטל ו

New member
לא לסבית סטריאוטיפית, אולי,

אבל זה ממש לא שולל ממך זהות של לסבית, אם לזה התכוונת.

matanbu

New member
חצי שעה בצ'אט של לסביות

עם כינוי מסגיר ("מתן", באמת שלא התכוונתי להשמע זכרי מדי) וניסיון לפתח שיחה קלילה- ואני תוהה אם זה סתם מגננה של לסביות לשנוא את כל הזכרים בייקום או שזה טיפשות או שזה ביצ'יות או שאין הרבה סיכוי למצוא מישהי חמודה שגם תהיה בסדר לפני שהיא מכירה אותי. איך אפשר בכלל להיות לסבית אם אתה הומו? אני מקווה שלא כולן כאלה מטומטמות... ("יאללה צא מפה", "אין לך משו יותר טוב מלהתחזות לבת?" והכי טוב-"תני לו, הוא נהנה מזה" - לפחות זה כן). וכן, אני מודעת לזה שיש גברים שמתחזים (באמת) ללסביות. אבל באמת שדי קל לעלות עליהן מהשאלה השניה, ועוד לי יש תמונות ומצלמת רשת! בעע.

ליטל ו

New member
הוי :( {חיבוקים רבים}

מוכר וכאוב :( פיכסה. לא מגיע לך. {protective hug & glare}

Sonata Of Tears

New member
מסכנה

לא נכנסים לחדר לסביות בתפוז ( או בחור אחר) לי אפילו לא רצו שאבוא למפגש פורום לסביות (שאני חברה בפורום הזה עוד כשהוא נפתח)

Mיקי_

New member
../images/Emo46.gif טיר זה לא הוגן מה שאת עושה!

א. למתן, צר לי שעברת מה שעברת, אבל את צריכה להבין שיש המון בנים הטרוסקסואלים שמציקים לבנות, והמגננה שלהן, והצורך להוציא אותך היא כיוון שזה ה"שטח הסטרילי" שלהן.. שבו הן יכולות לדעת שמקומן הוא בין נשים בלבד, והן יכולות להרגיש בנוח ולומר את כל אשר הן מרגישות. המקרה שלך חריג, את באמת אישה, גם את את לא "עוברת" זה לא משנה את העובדה שאת לא מתחזה... אבל דרך מעטה האינטרנט אי אפשר לדעת אם את טראנס או סתם גבר שמחפש ריגושים גבריים עם לסביות... ב. טיר די להשמיץ!!!! אין שום דבר רע בחדר לסביות בתפוז, את יודעת יפה מאד שאני מקבלת ומברכת אותך בכל שיחה איתך. גם אם את מקשה עלי לא פעם.. לגבי המפגש, את גם יודעת שדברים השתנו, גם בך ובהגדרה שלך כלפי עצמך, וגם ביחס של הרבה מבנות הפורום (ובכללן אני) כלפייך. את יודעת שאת הוזמנת למפגש פורום השני, ויודעת יפה מאד שגם למפגש השלישי את תהיי מוזמנת, הבחירה שלך אם לבוא או לא היא שלך!! מרגיז טיר, מרגיז ומעליב!

לגבי מתן

אני לא בטוחה שהבנת את סוג ה"חריגות" או האירוניה של המקרה
אבל אולי זאת אני (?)

למעלה