חצי שעה! חצי שעה! ובלי בכי!

שירי ל

New member
חצי שעה! חצי שעה! ובלי בכי! ../images/Emo45.gif

היום היה ה-ר-ב-ה יותר טוב! לקח חצי שעה ואופיר נרדמה. אז ממרומי 3 ימי ניסיון אני כבר יכולה לתת 2 עצות: 1. אפילו אם זה יבלבל את סדר היום- כדאי להגיע לשלב השינה כשהילד מאוד מאוד מאוד עייף. זה עוזר. 2. שמתי לב שאופיר אוהבת לקבל בקבוק במיטה, כשהיא מוגבהת מעט על כרית, ולידה הבובה שלה- היא דוחפת את הפנים בבובה, ושותה את הבקבוק עד שהיא נרדמת. ברקע אני גם שרה לה שיר, זה מרגיע אותה. יאללה, רק שימשיך ככה! שירי

הי שירי../images/Emo20.gif

רק עכשיו קראתי את כל ההודעות שלך (אפילו הלכתי אחורה לקרוא את סיפור ההתלבטות ומה היה מצבכם). אז קודם כל כל הכבוד לך, אולי קראת בפורום הנקה שאני לפני כשבוע וחצי התחלתי לגמול את עידו מלהירדם על הציצי ובלילה טיולים בידיים + אין ציצי בלילה בכלל. הסיבה היתה כמו שלך: סיוט של לילות (בלשון המעטה). אין מה לומר - גם אצלנו יש הבדל של שמיים וארץ (
בלי עין הרע כמובן) ותדעי לך שאחת הסיבות העיקריות שבגללה אני מנסה להרגילו להירדם לבד זה שקראתי והתייעצתי והבנתי ש"ההליכה עם עידו" בהרמה על הידיים בלילה / ציצי כל הזמן / מעבר אלינו למיטה כשבוכה וכו´ לא עושות לו טוב - מה שאני עושה עכשיו (וגם את) זה הטוב בשבילם כי זה מגדיל ומחזק אותם ואת בטחונם העצמי ואת היכולת שלהם. ואל תגידי "לילה בלי אמא" כי את שם בשבילה כל הזמן בשיר / ליטוף וכו´ - והיא יודעת את זה. דרך אגב, אני דווקא נגד להשכיב לישון כשהתינוק מאוד מאוד עייף כי היא יכולה לעבור את שלב העייפות או להיכנס לקריז של עייפות וכו´ אצל עידו אני יודעת שגם אם הוא נראה סופר עירני ומשחק וכו´ אני אתן לו להיות ער מקסימום 6 שעות מאז שקם בצהרים ואני גם רואה שכשאני משכיבה אותו לוקח לו במקרה הכי ארוך 15 דקות להירדם תמשיכי ככה ואינשאללה יהיו לילות טובים וטובים וטובים בהצלחה ותמשיכי לעדכן

ענבל30

New member
וואלה אלופה ../images/Emo106.gif שוברת שיאים ../images/Emo13.gif

שיהיה לילה טוב... רומי נשפכה לי לפני האמבטיה, ב-19:00 וישנה חזק גם כשלקחתי אותה להחליף לה חיתול... קטעים ממש, אני מנקה לה את הטוסיק, היא מוחה בשקט ונרדמת תוך כדי... כמובן שויתרנו על האמבטיה
ושלל טקסי השינה... היא עדיין ישנה כמובן, ובטח תיכף תתעורר (לבדוק מה אמא מרכלת עליה בפורום הורים באינטרנט)

והעדכון שלנו, לילה רביעי, רבע שעה

ואופס לא היה עם מי לדבר. הלכה לישון ברבע לתשע וקמה בשלוש וחצי, השארנו אותה במיטה וליטפתי אותה ותוך עשר דקות היא נרדמה עד שבע בבוקר.

רותי ע

New member
כל הכבוד לאופי ושירה ../images/Emo45.gif

ולא פחות-כל הכבוד להורים שלהן

כל הכבוד לבנות

והלואי עלינו... אני לא יודעת מה עובר על תומר, אבל הוא עושה לי לילות לבנים. דווקא הולך לישון בכיף ובקלות, אבל באמצע הלילה מתחיל בחגיגות. אני מקווה שזה זמני עד שבעלי יחזור ממילואים. ורק רציתי להגיד לכם: העקשנות משתלמת. עמדתן על שלכן, והרווחתם. כל הכבוד!

popo11

New member
../images/Emo104.gif וואו !

את צריכה להוציא פטנט על עמידות ודביקות במטרה. כל הכבוד !

../images/Emo106.gifכל הכבוד לאמא ולאופיר ../images/Emo48.gif../images/Emo45.gif

א. תמשיכי ככה ודרך צלחה. ב. למה את לא מתקשרת, מתגעגעת. איריס ודפנה.

למעלה