חצי תוניסאי חצי פרסי

מצב
הנושא נעול.
חצי תוניסאי חצי פרסי

חצי תוניסאי חצי פרסי
אימא שלי נולדה בארץ אבל ההורים שלה נולדו בג'רבה שבתוניס (בת.ז. שלהם כתוב שהם נולדו בתוניס ללא שם העיר), אבא שלי נולד בעיר יזד שבאירן ועלה קצת לאחר קום המדינה, אין לנו הרבה ידיעה מה הייתה ההיסטוריה לפני זה הם הרבה שנים חיו בתוניס, רציתי לדעת האם יש סיכוי לקבל דרכון פורטוגלי ואיזה מסמכים צריך לתת בשביל להוכיח זיקה כלשהי לפורטוגל/ספרד ולקבל את אישור הקהילה בליסבון

DannyZ5

New member
לך על הצד התוניסאי

חצי תוניסאי חצי פרסי
אימא שלי נולדה בארץ אבל ההורים שלה נולדו בג'רבה שבתוניס (בת.ז. שלהם כתוב שהם נולדו בתוניס ללא שם העיר), אבא שלי נולד בעיר יזד שבאירן ועלה קצת לאחר קום המדינה, אין לנו הרבה ידיעה מה הייתה ההיסטוריה לפני זה הם הרבה שנים חיו בתוניס, רציתי לדעת האם יש סיכוי לקבל דרכון פורטוגלי ואיזה מסמכים צריך לתת בשביל להוכיח זיקה כלשהי לפורטוגל/ספרד ולקבל את אישור הקהילה בליסבון
לך על הצד התוניסאי
תאסוף כל מידע שאפשר:
  • תעודות לידה
  • תעודות פטירה
  • תעודות/רישומי זהות
  • צילומי קברים
  • כתובות
  • הגדות של פסח אם יש בלדינו
  • בדיקה לפי שמות משפחה
  • אישור מרב
  • עץ יוחסין שתיצור
  • בקיצור - כל מסמך שאפשר למצוא
את כל זה תשלח לקהילה בפורטו ותקווה לטוב. זה לא עולה כסף בהתחלה. אם הם מאשרים, תמשיך

אזרחות פורטוגלית לחצי תוניסאי

חצי תוניסאי חצי פרסי
אזרחות פורטוגלית לחצי תוניסאי
שלום,

יוצאי אירן אינם צאצאים של מגורשי ספרד ופורטוגל, אולם צאצאים של יוצאי טוניס כן.
ניתן להוציא ממשרד הפניםן תמצית רישום של אחד מההורים של אמא שם רשום ארץ לידה תוניס.

חג שמח,
הילה

מצב
הנושא נעול.
למעלה