חצי

Or Amit

New member
חצי

היי חברים,
ביקרתי כאן כבר בעבר, אני אור (איזו הפתעה) "מעריץ" ותיק של לינקין פארק (וגם של פורט מיינור, אם כבר)

דבר ראשון - האלבום החדש כבר הגיע לחנויות בארץ? יש אותו לרכישה איפשהו?

דבר שני - הוצאתי מיקסטייפ חדש של מאש אפים (מעריצי לינקין לא צריכים שיסבירו להם מה זה, נכון?) שהווקלז בהם הם של ראפרים ישראלים (בעיקר) והאינסטרומנטלים הם חולי"ים.
בפעם הראשונה הבאתי שני אינסטרומנטלים שמתכתבים יותר עם רוק מאשר עם ראפ וכמובן שאחד מהם הוא של LP (של somewhere i belong) והשני הוא משהו אחר שמייק עשה (כשהוא סימפל ל-S.C.O.M). בקיצור אם מעניין אתכם לשמוע את זה - הורדה חינם כאן:
[URL]http://or-amit.blogspot.com/2012/06/blog-post_22.html[/URL]
אשמח לשמוע את דעתכם

אבל באמת עכשיו, אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות את האלבום אני אשמח לשמוע

איתי96

New member
מה קורה אור?

בנתיים האלבום החדש Living Things עדיין לא הגיע לארץ.. מי ששמע אותו בארץ זה רק דרף ההדלפה שלו לאינטרנט והוריד אותו..
בעיקרון אתה יכול לרכוש את האלבום דרך האתר הרשמי של הלהקה! אבל המשלוח הוא לא ישיר לארץ אני חושב.. אתה צריך להיעזר עם מישהו מארה"ב.. שהוא יקנה לך ויישלח לך לארץ.. אבל שוב אני לא ממש סגור על איך זה הולך אז חכה לעוד תגובות בנוגע לשאלתך..
תיכף אני אוריד את המאש אפים נשמע איך הם.. בדרך כלל אנ'לא מת על זה אבל ננסה..

Or Amit

New member
תודה

נראה לי שאני אמתין להגעה שלו לחנויות בארץ

אגב, האם היה איזשהו דיבור על פרוייקט נוסף של FM?

PureSHIT

New member
האלבום זמין לרכישה בארץ... ממחר.

אם לשפוט לפי ויקיפדיה האנגלית.
מה שמוזר זה שלפי המקור של אותה הידיעה שם, באתר [URL]http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=27293[/URL] , כשמנסים להזמין זה אומר שהיציאה תהיה ב-5/7 בכלל...
בכל מקרה, זה לא יקח הרבה זמן.

איתי96

New member
מצחיק ומעצבן אותי משהו..

בפירוט של האלבום כתוב ככה
"בנוסף, הלהקה מספרת ל-NME שהאלבום החדש מחזיר אותה לשורשיה, אבל לא בהכרח לסאונד הנו-מטאל הממש מוקדם שלה: "ב-'Minutes To Midnight' ובמיוחד ב'A Thousand Suns' ניסינו להתרחק מהסאונד של 2 האלבומים הראשונים. אני חושב שכל כך עניין אותנו להוסיף כלים חדשים, ששכחנו את הבסיס. זה היה מרענן לחזור ולהשתמש בכלים הישנים", אמר שינודה."

לאיזה כלים ישנים בדיוק חזרתם!?!? במקום לחזור לכלים רק הורדתם כלים ונשארתם עם ערכת DJ גיטרה ב 2 שירים ומתופף!! זהו!!!

PureSHIT

New member
אני חושב שהכוונה בזה הייתה

שמייק הפסיק לצאת טמבל ונתן לצ'סטר לשיר, והוא נשאר עם הראפ :)

למעלה