חצי
: באנר שעשה לי את היום

THANATOS

New member
חצי ../images/Emo32.gif: באנר שעשה לי את היום

היום היה לי יום ארוך ומעצבן. סינג'רו אותי על ימין ועל שמאל, ולא ירדו ממני עד סוף היום. החלטתי ישר להתחבר ולהכנס לפורום והדבר הראשון שמקדם את פני הוא באנר: "THANATOS, רוצה להגר לאוסטרליה או ניו-זילנד?" נו, מה תאמרו על זה? חלום שיתגשם?....

shmez

New member
אני נוסעת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לפני הצבא.. בכמה חודשים הקרובים

LuZ dE EsTrElLa

New member
לפני הצבא? כיף לך

באיפה יש לך כל כך הרבה כסף? אני נוסעת אחרי הצבא

shmez

New member
אז זהו...

זאת בדיוק הבעיה..תראי..אני מתגייסת עוד שנה.. יש לי זמן לאסוף כסף.. אבל נראה לי שבסוף זה יידחה לטיול של אחרי הצבא
חפיף...אני אגיע לשם בטוח
ד"א..התחלתי לתכנן את הנסיעה בכיתה ז'...(עכשיו יב').. בגלל זינה והרקולס..ששם צילמו את הסידרה

Dafi the Mighty

New member
וואו...

יפה ששרדת הרבה זמן עם ההחלטה...
אני פשוט שיניתי את הדיעה שלי כל כך הרבה פעמים. אבל עכשיו אני כבר שלוש שנים מצליחה לשמור על הרעיון של טיסה לניו זילנד (התחיל בגלל זינה, המשיך בגלל דיוויד אקא סולן... סתם, המשיך בגלל ניו זילנד עצמה!)

shmez

New member
תודה...../images/Emo70.gif

תראי...זה לא כל כך קשה להשאר עם ההחלטה..אחלה ארץ..נופים מהמים
הבעיה.. המחיר.. אבל יהיה טוב..נראה לי

*neta*

New member
רק הטיסה זו הבעיה הגדולה

ניו זילנד יחסית לא יקרה, ועוד הבשר שם פחות מדולר (מעניין למה
), לעומת הירקות
... ותלוי איך וכמה זמן רוצים לטייל, קנייה או השכרה של מכונית (יתרונות לפה ולפה), ובעוד אלף ואחד דברים. אגב, רוצה להשוות מסלולים
?

LuZ dE EsTrElLa

New member
כנ"ל../images/Emo9.gif../images/Emo172.gif

גם אני עם הרעיון הזה ממזמן מכיתה ז'!!!!! התחיל בגלל לוסי וקיוין והמשיך בגלל שראיתי תמונות משם ושמעתי סיפורים משם! זו ארץ מדהימה והלאוי שאני יגשים את החלום ויטוס לשם לכמה חודשים של כיף לא נורמלי!

shmez

New member
נשווה..נשווה../images/Emo70.gif

בעזרת השם... כן הבעיה זה הטיסה לא כל השאר..את זה אני יודעת.. אבל..עדיין יש את הטיסה..שרק היא זה משהו כמו...2000-2500 דולר

למעלה