חצי
וחצי לא...

Blade Of Fire

New member
חצי ../images/Emo32.gif וחצי לא...

כמו שאתם יודעים (או שאתם לא גיקים מספיק בשביל זה) אייקון השנה בין התאריכים 28.9 עד ה4.10 (על כל סוכות). זה יוצא יום שישי עד חמישי שבשבוע שאחריו כאשר רוב הפעלויות הן בראשון-שלישי... התכניה פורסמה לאחרונה: http://www.icon.org.il/promo07/heb/ אני אהיה שם בימי שני ושלישי וחשבתי, בגלל שהרוב פה מתכננים על ללכת לשם, לעשות איזה מפגש פורום שם... זה לא יהיה משהו מאורגן, פשוט תגיעו לשם או שתגיעו כמה אנשים לעזריאלי ומשם תלכו (מרחק של כ10 דקות הליכה) ונפגש.. יהיה כיף.. תביאו גלימות

lacrimosa girl

New member
כןכןכןכן ../images/Emo45.gif ^__^

יהיה ממש כיפי אם תבואו!! וכנראה תהיה לי בסוכות השתלמות נט"ן ואם אני אוכל להגיע גם לאייקון וגם לראות אתכם זה יהיה קסומי

dralan

New member
אוקי :)

למרות שלדעתי כדאי לפחות שכל אחד יגיד באיזה ימים הוא מתכוון לבוא, אבל בכל מקרה יש עוד זמן אז זה לא רלוונטי כרגע (בכל זאת, דברים יכולים להשתנות וזה...)

blacknwhite

New member
אני אבוא../images/Emo9.gif

למה לא, בעצם? רק בעיה אחת... אני אצטרך איכשהו לחלק את זמני ביניכם ובין הכיתה-לשעבר שמלא אנשים ממנה יהיו גם... וגם אותם לא ראיתי כמה זמן. אבל מכיוון שאני בטח לא אכנס להרצאות וכאלה יהיה לי הרבה זמן פנוי

The Cat Woman

New member
שו האדה "אייקון"? O_ס

אתם מאלה שמשחקים D&D וזה?
גאד... תתרחקו ממני! *חמסה, חמסה, חמסה*

blacknwhite

New member
חיחי, אני רגילה לחנונים כבר מכיתה ג'../images/Emo6.gif

בעצם, אני אחת כזאת
אבל לא קוראת פנטזיה\משחקת D&D\עושה שום דבר שקשור בכנסים האלה. אני באה בשביל לפגוש אנשים, וכי הכנסים בת"א וזה לא ממש רחוק לי
אני, אני סתם לומדת בפנימיה שמוקדשת 100% לחנונים.....

Blade Of Fire

New member
אם כן, אז?

אייקון זה לא רק משחקים תפקידים. למעשה-זה בעיקר לא משחקי תפקידים. למעשה2-זה פשוט מושבת פריקים\גיקים למשך שלושה ימים

Blade Of Fire

New member
כמו שכתבתי בהודעה הראשית

שישבת וימי החג (סוכות ב') הם ימים לא כה מעניינים שבעצם מכילים רק הקרנות של סרטים ופרקים, לכן אף אחד בעצם לא מתנחל שם.. חוץ מבשישי! הקרנה של "אבק כוכבים" של ניל תעשה-לי-דלת גיימן...

שיט

שכחתי שיש אייקון בסוכות
אוף אני טיפשה
אני מקווה שאוכל להגיע לפחות ליום אחד...

The Fantasy

New member
סעמק עם הטירונות הזאת.

תקועה לי באמצע החיים ולא קשורה לכלום
[תתפללו חזק חזק בשבילי שאני אוכל להגיע להופעה בכלל ולא ישאירו אותי בבסיס באותה שבת
]

The Cat Woman

New member
אמ.. כן. כאילו דה!

אני רוצה אחד אם זה באמת ככה... כי אז ידיד חייל מרושש שלי יבוא איתי ^^

למעלה