חצי
לשרותכם.

dod_basim

New member
חצי ../images/Emo32.gif לשרותכם.

1. מה מצה המפלגות השונות לגבי הלגילזציה? 2. האם כולן באופן מוחלט נגד העלה (מלבד עלה ירוק)? 3. האם היתכן שיש מפלגה שהיא קצת שונה מהשאר (מלבד עלה ירוק)? 4. האם יש כאלה המוכנות לעלות על סדר היום הציבורי את עניין העלה? ארבע שאלות, מקווה שיש פה אנשי פתרונות. עלה נעלה.

מרצ ושינוי מחזיקות בעמדה דומה...

שינוי (או לפחות חלק מחברי הכנסת שלה) מחזיקה בעמדה כי יש להתיר שימוש במריחואנה. גם במרצ, רוב החברים בעד לגליזציה של המריחואנה.

dod_basim

New member
אם המפלגות בעד, למה הן לא נלחמות

בעד זה....הן רק תומכות בזה???

בישראל, כל דבר לוקח שנים

וכל דבר דורש תהליך ארוך. אני לא יודע לספר מה שינוי עשתה בעניין אבל ח"כ נעמי חזן ממרצ כבר הגישה הצעת חוק לאישור גידול חופשי לחולים {בתור התחלה}.

dod_basim

New member
ברור שחקיקה תבוא בשלבים

אין סיכוי שבחוק אחד תכלל כל הלגליזציה..

מתוק לו

New member
ליזער ליזער...

מה אתה חושב שאתה .... טיפש מטופש ....אתה בטח איזה חוזר בשאלה שאין לו מה ליכתוב אז הוא כותב שטיות .....מה אתה חושב הרבנים ניכנסים לפורומים וקוראים את מה שאתה ועוד 1000 טיפשים כמוך כותבים במקום זה לך ...ותעשה זאת במקום הנכון ותוקיע את הבעיה מהשורש ובינתיים יום טוייב לכולם (כולל אותך)
מתוק לו

מתוק, הסוכר עלה לך לראש...

נכון, אני יוצא בשאלה. מה הקשר בין מה שאני כותב לבין הרבנים? הם לא ממש מעניינים אותי ולא הם אלו שאמורים לקבוע בנוגע למריחואנה. איזו "תופעה" בדיוק אני אמור להוקיע?

KOBIK

New member
המממממממ........

את המישפט שאתה כותב של הזמן את זה תוקיע..... ותחשוב ליפני שאתה מדבר...... טיפשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!

KOBIK

New member
הערה!

לא שאיכפת לי מה הוא אמר (מתוק לו) אבל זה מה שאני חושב........ שהמשורר היתכוון זה הכל ! ! ! סליחה שהיתערבתי לכם!!! יום טוייב לכם

מתערבת -

מה אתם רוצים ממנו? זה ציטוט! והוא אפילו טורח להביא דבר בשם אומרו. >ספל חמאה מתארגנת לקראת הגאולה<

KOBIK

New member
חחחחחחחחח

מיבינה עינין ...הבחורה חחחח חחחחח חחחחח חחחחחח

tiger

New member
מרטין בובר היה אחד מגדולי האומה

ואם הוא אמר כזה דבר אני הייתי חושב פעמיים ליפני שאני קורא למישהוא שמצטט אותו טיפשששש

tiger

New member
יש גם את "הירוקים".זוכרים?

המיפלגה למען איכות הסביבה? יש לה מצע מאוד דומה לזה של העלה הירוק מבחינת הגישה לסמים אלה שזה רק חלק מהמצע שלהם.

dod_basim

New member
´הירוקים´...

הייתה רשימה\מפלגה שניסתי להתמודד למועצת העיר ת"א, לא? מעולם לא קשרתי בנהם לבין העלה... אתם חושבים שמפלגות מקומיות בישראל תוכלנה להשפיע (באופן עקיף כמובן) על מפלגות ארציות, והבאת דרכם הצעות חוק?

זהר פלד

New member
הם גם רצו לכנסת.

וגם "מפלגת הקזינו" (עוד משהו שהיה חלק מהמצע של עלה ירוק, אגב.). באופן אירוני למדי, לו שלושת המפלגות היו מאחדות את הקולות שלהן, היה להן ייצוג בכנסת. האמת היא, שלמפלגת הירוקים הצביע ממש מעט, ואלו בדיוק אותם אנשים שאמרו "הייתי מצביע לעלה ירוק, אבל אקולוגיה יותר חשובה לי." לו הם רק היו טורחים לקרוא את המצע, הם היו משנים את התירוץ ל "לירוקים יש יותר סיכוי להכנס לכנסת, וחבל לי לבזבז את הקול שלי." (כן, ראינו איזה סיכוי היה למפלגה הזו.) בקיצור, יופי של בחירות היו לנו.

זהר פלד

New member
הם גם רצו לכנסת.

וגם "מפלגת הקזינו" (עוד משהו שהיה חלק מהמצע של עלה ירוק, אגב.). באופן אירוני למדי, לו שלושת המפלגות היו מאחדות את הקולות שלהן, היה להן ייצוג בכנסת. האמת היא, שלמפלגת הירוקים הצביע ממש מעט, ואלו בדיוק אותם אנשים שאמרו "הייתי מצביע לעלה ירוק, אבל אקולוגיה יותר חשובה לי." לו הם רק היו טורחים לקרוא את המצע, הם היו משנים את התירוץ ל "לירוקים יש יותר סיכוי להכנס לכנסת, וחבל לי לבזבז את הקול שלי." (כן, ראינו איזה סיכוי היה למפלגה הזו.) בקיצור, יופי של בחירות היו לנו.

למעלה