חצי
מיקרוסופט מחקר ופיתוח מחפשת עובדים

אמיתי ר

New member
חצי ../images/Emo32.gif מיקרוסופט מחקר ופיתוח מחפשת עובדים

מיקרוסופט מו"פ מחפשת לגייס עובדים למרכזים בהרצליה וחיפה. פרסמתי בעניין מודעה בלוחות הפורום ואם מישהו מתעניין הוא מוזמן להכנס לאתר המצורף ו/או לברר מולי פרטים במסר. אני עובד מרוצה, אז אתם מוזמנים לשאול
המודעה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/luhot_main.asp?Id=1428&catId=3704 אתר: http://www.apointofu.co.il/vote/06MPLYERQKTMO3N

vinney

Well-known member
רבע ../images/Emo32.gif לחצי ../images/Emo32.gif

אולי זה כי אני בפיירפוקס, אבל זה אחד האתרים המזוויעים ביותר שנתקלתי בהם בשנים האחרונות! אלוהים ישמור, מה אתם חושבים לעצמכם שם?

אמיתי ר

New member
המממ...

אולי תמיכה בFF היא לא בסדר העדיפויות?
האמת חברה חיצונית בנתה את האתר, יש שם מלא פלאש - שהאתר עובד הוא דווקא די חביב. יש שם כמה סרטים חביבים על החיים פה.

yuvalmadar

New member
לא קשור לFF

אני משתמש בIE הישן והטוב (טוב, לא ישן, 7), וגם אצלי חצי מהאתר ברח שמאלה מחוץ למסך, וחלק מהאותיות עלו זו על זו, כמו כן, זה איטי בטירוף ויש איזשהי מוזיקה מקרטעת ברקע. אני בכלל חושב שהרעיון של אתרי פלאש מזוויע, בין השאר כיוון שלא ניתן לחפש בהם או לתת כתובות לעמודים ספציפיים בתוך האתר.

generala

New member
אם הייתי

בונה אתר הייתי מתכנן אותו בראש ובראשונה ל- FF. זה הדפדפן עם היעילות הכי טובה באינטרנט והכי מאובטח ונוח לשימוש מכל הבחינות...

maverick 42

New member
צריכים אולי גם מגיהים?

יש שם ים שגיאות כתיב.... (דוגמא אחת מני רבות: בסרטון לגבי ראיון הקבלה, כתוב בסוף : will meet in the future - צריך להיות כתוב: We'll meet in the future). בכלל, כל הטקסט כתוב בצורה מבולגנת, כשחסרים לפעמים רווחים, או סימני פיסוק. חבל.

אמיתי ר

New member
דווקא זו לא שגיאה

זה ציטוט מסרט מפורסם. אשאיר לך למצוא את הסרט

maverick 42

New member
שמע, אני יודע שאתם לא מתים על גוגל

אבל חיפוש שם לא הניב כלום. וגם לא ב IMDB. ואוטומטית הנחתי שזאת שגיאה, כי שאר הטקסט באתר נראה כאילו הוא נכתב ע"י מישהו שיודע אנגלית ברמת כיתה י"ב, ולא על ידי native speaker (הכותב עבד כמתרגם במקצועו, אז יש לו קצת מושג על מה הוא מדבר). זאצ, מעבר לשגיאות שלא קשורות לרמת ההתנסחות ושגיאות הכתיב, כגון מילים "מודבקות", רווחים כפולים, חוסר בסימני פיסוק וכו'. ואני מתשתמש במוצרי מיקרוסופט העדכניים ביותר (ויסטה, לצערי, ו IE7), ככה שבעיית תאימות היא לא הסיבה (ואם כן - אז זה אפילו יותר גרוע).

vinney

Well-known member
אמיתי, אתה מקבל משהו תמורת הפרסום?

ציפור קטנה לחשה לי משהו על סוף שבוע באמסטרדם, תוכל לאשר/להכחיש?

אמיתי ר

New member
יאפ ../images/Emo6.gif

אבל בלי קשר אני מעודד אנשים להגיע אלינו... (גם לפני מספר חודשים פרסמתי בפורום האו"פ ...)

immortalus

New member
המ.. כסטודנט בטכניון...

על איזה שכר אנחנו מדברים פה? איזה שעות עבודה ומה סף הקבלה (מבחינת ממוצע)?

HaifaMan

New member
ממה שאני יודע מחברים שעובדים שם

השכר שאני מכיר הוא 68 ש"ח/שעה, וצריך ממוצע סביר פלוס (בטוח 80+, אולי אפילו יותר) כדי להגיע לראיון. שעות עבודה סטנדרטיות - דורשים מינימום של 80 שעות בחודש.

אמיתי ר

New member
מספר תשובות

1. שכר - תלוי באדם. לא נהוג בחברה, כחברה אמריקנית, לדבר על שכר, והוא בכל אופן תלוי אך ורק באדם, ביכולתיו ובמה שהוא מוכיח ואין שכר אחיד לסטודנטים. 2. כ-80-85 שעות בחודש, גמיש, אולם לרוב כיומיים בשבוע. החברה מאוד מתחשבת בסטודנטים, ובפרט בתקופת בחינות, לא רק שאינה מפריעה, אלא מעודדת את הסטודנט שלא להגיע למכסת השעות (בלי שום "קנסות" או דרישות להחזיר את השעות במועד אחר). כמו כן, רוב העובדים עוזרים מאוד לסטודנטים בלימודים אם הם צריכים. סף קבלה - "היבש" זה ממוצע 80, וקורסים כמו מבוא למדעי המחשב, אלגוריתמים, ומערכות הפעלה - אבל גם אם פה ושם אינך "בדיוק" כמו הנדרש אתה בהחלט יכול להגיש ולהגיע לפחות לראיון טלפוני (אני לדוגמה הגעתי לפני מערכות הפעלה)

למעלה