חצי
- מעוניינת לעבוד עם בע"ח

חצי ../images/Emo32.gif - מעוניינת לעבוד עם בע"ח

היי, לא לגמרי קשור לפה אבל אני מקווה שתוכלו לעזור לי. תסלחו לי שלא שרשרתי, לא ידעתי לאן... אני אחרי צבא ואני מאוד רוצה לעבוד עם בע"ח. יש לי ניסיון רב בעבודה בפינות חי ובחוות סוסים (לא בהדרכת רכיבה), וכן בטיפול בבעלי חיים שונים. למישהו יש רעיונות בשבילי? הצרה היא שבהרבה מקומות דורשים תעודה (אסיסטנטית לוטרינר למשל, או מדריכי רכיבה) או תואר, או רכב, ואין לי...
אני גרה בבת-ים, אבל גם דברים בסביבה יוכלו להתאים (חולון, ת"א, ראשל"צ וכו'), כל עוד יש לשם תחבורה ציבורית... אפשר גם להציע דברים יותר רחוקים, אם הם כוללים מגורים (למשל בחוות סוסים).

ברוכה הבאה.

בחולון יש פינת חי שאולי תוכלי לעבוד שם כצוות. פני לנוי (חפשי אותה כאן בהודעות בפורום לפני כ חודשיים לערך)\ במקווה ישראל בחולון יש חוות רכיבה בשלבי סיום בניה אז אולי שם בחולון יש גם מרכז טיפולי שכרגע שכחתי את שמו אז אולי אפשר גם שם. בקירית שלום בגבול חולון ת"א -"בית בטבע" בהנהלת ברברה . מקבלים שם סטודנטים לסטאג' אז שווה לנסות. בבת ים בבית חולים לחולי נפש אבאבנל-יש פינת חי. בראשלצ יש את החי בר ,שווה לבדוק. בצער בע"ח בגבול חולון ת"א יש פינת חי וגם בצמוד לה את הגן הזאולוגי. אני התנדבתי שם כשנה ונהנתי מאד. בפורום סוסים כאן בתפוז אפשר לשאול. ותבדקי את מסלול הלימודים למנחה באמצעות בע"ח בסמינר הקיבוצים. בהצלחה דפי

תודה רבה על התגובה

פינת החי בחולון - אני אנסה ליצור קשר מחר. אני יודעת שחיפשו שם לא ממזמן אבל רק לסופ"שים ואני לא יכולה כי אני תלויה בתחבורה ציבורית... לגבי הגן הזואולוגי והחי כיף בראשון - הם לא מחפשים כרגע עובדים. החווה במקווה ישראל כבר נפתחה לפני כחצי שנה. הם מחפשים מדריכי רכיבה, לא עובדי אורווה (אולי רק בהתנדבות..). בנוגע לצב"ח ת"א - איזה מהם? יש עמותה קרוב לעזריאלי שכרגע מחפשים רק מתנדבים או בני שירות לאומי, ואני מאוד מסתייגת מצב"ח ת"א ברח' הרצל בגלל מדיניות ההמתות שלהם. מכירה את פורום סוסים פה, תודה. שאלתי גם שם. האמת שאם כבר טיפול באמצעות בע"ח, יותר מדבר אליי התחום של רכיבה טיפולית. צריך לעשות קודם תעודת הדרכה רגילה, וזה אכן הכיוון שאליו אני שואפת. המון תודה על ההצעות והרעיונות

למעלה