חצי-
: עזרה בבחירת אלבום.

DOCTOR ROBERT

New member
חצי- ../images/Emo32.gif : עזרה בבחירת אלבום.

לפני כמה ימים החלטתי שאני רוצה לבדוק כמה אלבומים של רדיוהד, כיוון שאני רוצה לנסות להקות חדשות. שאלתי בפורום הזה עם איזה אלבום להתחיל, והמלצתם לי על אוקיי קומפיוטר. נכנסתי לאמאזון כדי לבדוק אותו ועוד אלבומים של הלהקה, ואני מוכרח להגיד ש-KID A צילצל לי מאוד מעניין באוזן. השאלה שלי היא האם כדאי לקחת את הסיכון ולהתחיל מ-KID A במקום אוקיי קומפיוטר, כיוון שלמרות שאני די מתעב טראנסים והואסים למיניהם, אני חשוב ששילוב של רוק ואלקטרוני עשוי להיות מעניין. תודה.

eorion

New member
תתחיל במשהו

אם לא תאהב תנסה משהו אחר. זה לא שאם תנסה איזה משהו ולא תאהב אז יהיה לך התניית אנטי נגד כל המוזיקה של הלהקה ותרגיש בחילות ותקפוץ מהחלון.

kittycatbone

New member
זה מ-מ-ש לא טראנסים/האוסים..

יש הבדל מאוד גדול בין מוזיקה אלקטרונית לטראנסים וכאלה... רדיוהד זה שילוב בין אלקטרוני לרוק, אבל יש בזה דבר ראשון, טקסטים עם משמעות כלשהית. דבר שני, יש בזה גם קצת יותר ממנגינה מאשר רק קצב אלקטרוני מכוער (וסליחה לכל חובבי הטארנסים למיניהם). ודבר שלישי, זה לא הקטע של קצבי השירים, אלא פשוט דברים אלקטרונים עם שילוב של רוק. הממ כן חזרתי על עצמי קצת:| אבל בקיצור הבהרתי את עצמי.. XP אניוואי, בעקרון אני גם ממליצה לך להתחיל עם OK computer, אבל שמעת קצת מהשירים בקיד א ודווקא אהבת, אז אני מניחה שאתה יכול לקנות. כי (לצערי
) אולי אין לי את האלבום, אבל לפי מה שאני יודעת זה נחשב כאחד מהאלבומים הטובים של הלהקה אז מה שבטוח זה לא יהיה אכזבה או משו...
מה שגם, אוקיי קומפיוטר יותר נוטה לרוק וקיד א הרבה יותר אלקטרוני. אז אם אתה יותר אוהב מוזיקה כזאת או אחרת תבחר לפי מה שאתה אוהב...

vegetable man

New member
נראה

לי שכדאי שתתחיל מאיפה שנוצר בך עניין, ואם זה מ-Kid A, אז תתחיל משם. ככה אני עושה - גם אם יש עטיפה שמוצאת חן בעיני. רק אל תצפה למשהו אלקטרוני מדי: רק בשירים Kid A, Idioteque זה משמעותי, וגם שם זה מזכיר לי קצת את אפקס טווין ורחוק שנות אור מטראנס/האוס. אגב, מבחינתי כל קשר קלוש ביותר לרדיוהד, כל עוד הוא קיים, הוא לא שרשור

Latisia

New member
לדעתי כדאי להתחיל מהשירים המוכרים..

שרובם נמצאים באוקי קומפיוטר ודה בנדז. אחרי זה כדאי להתחיל להתעמק יותר ולשמוע את הפחות מוכרים... ככה אני תמיד עושה (=

DOCTOR ROBERT

New member
התקבלה החלטה, פחות או יותר.

אני לא אקנה את קיד איי, אלא את The Bends או OK Computer, עם העדפה קלה לכיוון דה בנדז. מה אתם אומרים?

vegetable man

New member
the bends

אם כבר החלטת ללכת, כמה שאפשר מההתחלה יהיה עדיף. כך גם תאמר דעתך על השירים

אם בכל זאת אמרת שאלקטורני מדבר

אלייך יותר, לךעל אוקי קומפיוטר:) מכיוון שיש בו נגיעות אלקטרוניות בכל מיני שירים. שכן דה בנדס הוא אלבום רוק טהור מבחינתי:)!

DOCTOR ROBERT

New member
לא,

אני לא אוהב יותר אלקטרוני, פשוט חשבתי שהשילוב הזה יהיה מעניין.

The Bends

יותר קל לעיכול לפי דעתי. כמעט כל השירים שם זה המנונים של ממש, שקל להתחבר אליהם ולהתחיל איתם מאשר עם אוקיי קומפיוטר, שהוא קצת קשה. אני למשל לא התחברתי אליו בהתחלה...

birgerking

New member
אני חושב ש

ok computer הוא אלבום דיי קל ולא אלקטרוני מדי לדעתי אם אתר רוצה דיסק רוק בלי יותר מדי אלקטרוניקה אז ok computer מתאים באמת שאני ממליץ לקנות אותו אחד הדיסקים הכי טובים שיש

vegetable man

New member
איכשהו

משום מה, גרמת לי לשנות את דעתי כל הזמן
בהתחלה המלצתי לך על Ok כי הוא הכי טוב, אחרי זה על Kid A כי אמרת שהוא מעניין אותך, אחרי זה על The Bends כי עדיף לפי הסדר... אני שמח שנפלה החלטה סוף סוף!!!

vegetable man

New member
חחחחח

בגלל avril? מבלי להיכנס לחוסר/איכויות של אבריל, דווקא מתוק בעיני איך שהילדה הזאת שרה שם...

Latisia

New member
לא זה עצוב...

זו אבריל! היא מן בריטני ספירס של ה"רוק", היא מתחזה לרוקיסטית/פאנקיסטית מסוקסת שהיא בעצם עושה פופ- רוק הנוטה לפופ. בלעכ סביר להניח שאותה ילדה תתבגר מעט ותבין שיש אמנים יותר איכותיים מאבריל זה מן שלב כזה.

זה לא עצוב, כל אחד אוהב מה שהוא

אוהב.. וזה הטעם שלה וזהו :) ככה לפי דעתי, חבל להתווכח ולרדת על אנשים בגלל הטעם שלהם במוזיקה.

למעלה