חצי
על ויזות תייר

Amir5551

New member
שאלה אולי קצת לא עניינית אבל

לא אמורים לעשות בעיה בנמל התעופה בארץ או בארה"ב למישהו אשר מגיע על תקן תייר עם מחשב נישא נכון?

wdaldal

New member
Not at all, just...

When you are arriving to a custom check take out the laotop & poot it in the plastic box that they are giving there so they will not ask you to take it out from the beg.

עוז מ

New member
שאלות בנוגע לויזה - פרוצדורליות

אשמח לקבל תשובות עבור שתי שאלות: יש לי ויזת תייר לארה"ב שתוקפה מסתיים במרץ 2005. 1. האם לאור כל שינויי התקנות עלי לגשת לשגרירות על מנת לתת טביעת אצבעות לפני נסיעה לארה"ב? 2. האם למרות שהויזה שלי מסיימת במרץ 2005 אני יכול לטוס נניח חודש לפני מועד זה לארה"ב או שעלי לחדש את הויזה מס' חודשים לפני תום מועד הויזה ואם כן כמה חודשים לפני תום המועד אני יכול להגיש בקשה לחידוש הויזה? תודה עוז

doronf65

New member
מנהל
תשובות

1. אם יש לך ויזה תקפה אין צורך ללכת במיוחד לתת טביעות. אם בכניסה עצמה לארה"ב ידרשו - תן... 2. אתה יכול, כי תהיה לך ויזת כניסה תקפה. הויזה היא לכניסה לכן אין בעיה. השאלה היא האם תקבל אישור שהיה מספיק ארוך לצרכיך, הם עלולים לתת לך אישור שהיה רק עד סוף תוקף הויזה. אין לדעת. מהבחינה הזו אולי עדיף שתבוא עם ויזה חדשה ל- 10 שנים. אני מציע ללכת על בטוח. לגבי חידוש - זה לא משנה, פשוט תגיש בקשה חדשה (זה לא חידוש, זו ויזה חדשה ועליך לעמוד בכל הקריטריונים החדשים), ואם אתה עומד בכל הדרישות - תקבל ל- 10 שני (כנראה... בד"כ). הויזה הישנה תבוטל ע"י חותמת. דורון

למעלה