חצי
(קצת מוזיקה ישראלית)

lollapalooza

New member
חצי ../images/Emo32.gif (קצת מוזיקה ישראלית)

משום מה אני מוצאת את עצמי צופה בערוץ 24 בזמן האחרון. אז ככה: אני חושבת שכבר דיברנו על זה אבל הקליפ של מרסדס בנד (בואי ונביא לך ת'פאנק
) ממש מזכיר את Aeroplane, אם לא מעתיק אותו... הם גם נורא נשמעים כמו הפפרז, כלומר מצויין, רק חבל שיש להם מילים... השירה פשוט הורסת הכל. מעבר לזה- הדג נחש והדורבנים פשוט חמודים. בעיקר הדורבנים.

Mudhoney16

New member
רק חבל שלמרסדס

אין מספיק תקציב לעשות קליפ נורמלי והם הכניסו קטעים מאיזה סרט מחזמר משנות ה-50....למרות שהקליפ הקודם שלהם היה דיי מושקע.. המילים שלהם דווקא חמודות, חסרות משמעות, לא שלרוב השירים של רד הוט יש משמעות..

lollapalooza

New member
לא דיברתי על המשמעות

דיברתי על זה שבכלל יש מילים. הקול של הסולן מעצבן אותי ולא כ"כ מתאים. הוא די הורס את המוזיקה. לדעתי. (אחחח איזה כיף להציף את הפורום של עצמי
)

hellrazor1

New member
נצל"ש תמונות מגניבות

אחת כשפלי ואנתוני רבנים והשנייה של כל הקעקועים של חברי הלהקה משולבים בתמונה

hellrazor1

New member
עשיתי זאת...

ודרך אגב יש לי גם תמונה של אנתוני עירום כשרק גרב מסתירה את האת ידעת מה.. לעלות אותה?

אם כבר מדברים על זה אז...

הקליפ של יוני בלוך "הפיג'מות" דומה בופן מפתיע לCant Stop ...

מרסדס בנד../images/Emo46.gif

ממש מעצבנים אותי. אין בהם טיפת מקוריות. אני מבינה את זה שהם מושפעים מרד הוט אבל למה לחקות כל צעד שלהם

lollapalooza

New member
האמת,

עדיף שתהיה להקה שמושפעת/ מחקה את הפפרז, מאשר שיהיו להקות וזמרים שמושפעים מהזבל של בריטני ושות'. (*אהם* רוני *אהם*) ואולי עם הזמן הם ימצאו את המקוריות שלהם. בינתיים גם זה משהו.

למה הסולן שלהם דפוק סוף הדרך

הם ממש מעולים, אבל ממש מעולים. כשהייתי בהופעה שלהם אז התחיל שיר אחד אבל אני לא זוכרת איזה, אבל הייתי בטוחה שהגיטריסט התחיל את "If You Have To Ask" אבל אחרי כמה שניות קלטתי שזה לא.. חיחי... צ'ופר
והסולן נראה לי היה חולה או משהו אז הוא שתה תה, והוא התחיל לחנטרש כזה.."מי שחוליי לא שותיי תיי"
ומה-זה הסריח העשן שמה... לא יודעת למה שמו מכונת עשן.. זה הרס הכל.

dafnaleh

New member
לא אוהבת את הדורבנים.

לדג נחש יש מוזיקה טובה, אבל לדעתי כל השאר לא.

Mudhoney16

New member
דווקא הסולן שלהם

דיי נחמד, יש לו קול מצחיק ומה כל מי שעושה פ'אנק צריך להיות חקיין של הפפרס? למה להיות רעים? אז יש ביניהים קצת דימיון והם מושפעים מהם, אבל בסה"כ זה אותו הפ'אנק עם המקצבים הדומים...לא אומר שהם חקיינים

למעלה