חצי

scooby4

New member
חצי ../images/Emo32.gif

בוא נדבר על סדרת הספרים 'צמרמורת' של ר' ל' סטיין, מישהו נהג לקרוא ? מישהו קורא ? מהו הספר האהוב עליכם ביותר מכל הסדרה ?

WallFlower

New member
בטח שקראתי! קראתי כמעט את כולם!

הספר האהוב עלי בסדרה היה ספר שאני לא זוכרת את השם שלו...
...זה היה על שני אחים שנוסעים לאיזה אי או משהו ומתארחים שם אצל קרובי משפחה זקנים ויש שם משהו עם ילדה אחת שהם מכירים...לא יודעת אבל אני עדיין מחזיקה בספר...

יעעעעעעע כ"כ אהבתי את זה!

מטורייף!
חח אהבתי נורא את האלה עם הכל-מיני-סופים והיו כל מיני~! אדיר ישלי כמה בבית אני אבדוק אחרי זה!

WallFlower

New member
את כבר לא בפוטנציה! מזל טוב!

גם לי היו את כל הסופים השונים! עדיין יש לי!

Idan91

New member
הממ, כן

מתישהו בכיתה ד'-ה'.. אבל אני לא ממש זוכרת מה אהבתי במיוחד..

Posiedon

New member
הכי אהבתי את"הילדה צעקה מיפלצת"

וגם את הסיפור של הילד שהפך לגיבור קומיקס קראתי את כל הסדרה אבל עכשיו אני מעדיף את "בחר את הדרך" הסדרה של צמרמורת עם הכריכה הזוהרת שאתה מקבל סיטואציות שונות במהלך הקריאה ואתה בוחר מה לעשות....

x project

New member
אני לא תולעת ספרים גדולה

לא השקעתי מזמני בקריאת הסדרה הזו בכלל אפילו לא ספר אחד...!! למרות שחשבתי פעם שזה נחמד בכל זאת לא קראתי וגם היום אני חושבת שהספרים האלו לא כל כך משו.. אם כבר לבזבז את הזמן בקריאת ספר זה על טולקין או שי עגנון עיזבו אני בכלל מעדיפה טלויזיה

ד ג י

New member
קראתי חלק

אפילו יש לי אחד בבית אני חושב שהכי אהבתי את "דם מפלצות"

scooby4

New member
אני קראתי קצת -

הספר היחיד שרכשתי (מתנה ליום הולדת) זה הספר עם הפסנתר, קנו לי אותו בגלל שאני מנגן בפסנתר... הוא מפחיד בהתחלה ובאמצע ובסוף הוא מתגלה להיות משהו בדיוני לחלוטין.

יש בפוקס קידס../images/Emo108.gif

בשעה 5 וחצי... דרך אגב אני חדש (יותר נכון ישן...) ואני עכשיו קורא... אני הכי אהבתי את "קייטנה ושה סיוט"

buffgirl

New member
קראתי חלק... ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אבל יותר אהבתי אתסדרת הספרים היותר קצרה שלו (רק 4 שמתוכם קראתי רק 2..) "שיחה ממתינה..." הם באמת ספרים טובים. מותחים, מרגשים, סוף מפתיע.. באמת אהבתי.

נצל"ש קטן...

איך מקפיצים? כתבתי הודעה בזה של העיתון ואני לא מצליח להקפיץ....

ד ג י

New member
../images/Emo32.gif דדדדדדננננננייייייאאאאאאאאאלל

איך הברזת לי שעה חיפשתי אותך וכמו מטומטם שכחתי את השם משפחה שלך

למעלה