חצי

Miss CB

New member
חצי ../images/Emo32.gif

למי שרואה פה 24: (אל דאגה נו ספוילרז היר) זוכרים שבעונה שעברה היה את החבוב הדרייזני הצעיר, שנטען שהוא מזה דומה לגילמור כשהיה צעיר? (הנה התמונה, כל הזכויות שמורות ל.. אממ.. .אופס שכחתי מי העלה את הרעיון סורי
). ובכן גם העונה יש משהו דומה אבל שונה... (מצ"ב בהודעת ההמשך)

Miss CB

New member
והעונה---

הלא זה אבא של מייגן, המניאק שמרביץ לכל העולם. אל תגידו שאין דמיון.

זו קנוניה!!! ../images/Emo6.gif

אני לא מכירה את הסדרה, אבל לפי התמונות כאן, נראה לי שהמקור עולה על החיקוי.

עכשיו אני יודעת למי הוא דומה!...

הוא משחק את גארי הדביל...ודרך אגב,סדרה מעולה,אבל אין על אוז
... טוב אני לא אחרוג מהנושא יותר מדי... הם ממש דומים...הם ממש *הופרדו בילדותם*. וגם החבוב למעלה,ממש דומה לדייב.חתיך כמוהו,זה מה שבטוח
.

נימרודל

New member
ואו...

אם אני הייתי מגלה מישהו שדומה לי, אני לא יודעת אם הייתי צוחקת או מתעצבנת... די הם ממש דומים!!!!!!

../images/Emo66.gif ו- ../images/Emo66.gif../images/Emo35.gif../images/Emo34.gif../images/Emo66.gif

זה נראה כאילו הוא אבא שלו. מי שאמר מתחתי שזו קנוניה, אממממם, לכו תדעו, חיפשו שחקנים שדומים לאגדות בשביל רייטינג

Miss CB

New member
שאלה טובה!

חחח... אם סתם להיטפל לדברים יש עוד שטויות קטנות, מהסוג שאיך אני אסביר את זה? מכירים שפתאום נניח מתחילים לשמוע להקה חדשה או סגנון חדש, ושמים לב בכל מקום לאיזכורים על זה או דברים שמזכירים את זה בכל פינה, למרות שלפי ההיגיון הם היו שם קודם? אז לפני כמה פרקים היה קטע (עדיין ב-24) שמישהו.. אמר לג'ק (באוור, הדמות הראשית, הבן של סאת'רנלד שהוא לטעמי סאת'רלנד לא רע בעצמו
) "או ג'ק, הב ה סיגר." ובאותו פרק גילינו שהסיסמה למחשב של מייסון (אגב, רואים?? "מייסון"!!) היא "הנדריקס"... ואחכ ג'ק אמר לחבוב בשם ג'ו - "היי ג'ו!" אבל זה לא קשור

adiville

New member
יואו יואו נכון !!!!!!!!

איזה קטע
ודרך אגב, אני עליתי על הקטע שהרוצח ההוא דומה לגילמור כשהיה צעיר. זה היה ממש ממש ממש ממש ברור !!! תמשיכו לראות 24 - אולי יהיו לנו עוד הפתעות

סיד בארט ב-X-Files

איך שכחתי את זה. לא ראיתי את הפרק בעצמי, אבל קראתי עליו באינטרנט. זה היה פרק בעונה האחרונה(?) של הסדרה, אחרי שדוכובני עזב. בפרק - שעלילתו נשמעת לי טפשית ומופרכת למדי, יש לציין - חוקרים סקאלי והמחליף של מאלדר את מותו של נער בנסיבות מסתוריות ומגיעים למשפחה מוזרה בה ההורים והילד הם חצי-אדם חצי-זבוב (או משהו כזה. אל תשאלו). בכ"א, הבן של המשפחה, שגרם למות הנער ההוא בגלל יריבות על ליבה של נערה מכיתתם, הוא מעריץ של בארט. הוא לובש חולצה עם תמונתו, והחדר שלו מלא פוסטרים של בארט. בפס הקול של הפרק מושמעים כמה שירים, ולפחות שיר אחד מצוטט, בשיחה בין הנער לבין הנערה בה הוא מאוהב. לדעתי, עצם הרעיון של יצירת קשר בין בארט לבין אימה נוסח ה-X-Files הוא שגוי ועלול, לצערי, לגרום לתפישות מוטעות לגביו בקרב קהל שלא נחשף ליצירתו של בארט בעבר. אך זה גם צפוי, לצערי, כשמדובר בכותבי-תסריטים אמריקאיים (ועל ההבדלים התרבותיים בין אמריקאים לאירופאים אני יכולה להרחיב עד מאוד, אז תעצרו אותי עכשיו). הדבר היחיד הטוב שיצא מהסיפור הזה, לדעתי, הוא שבארט קיבל תמלוגים עבור השמעת שיריו, וציטוטם.

adiville

New member
חחחחחח......באמת ? ../images/Emo6.gif

בדיוק התחילו לשדר את העונה האחרונה ב-star world אז אם אני אתקל בפרק הזה (זה במקרה שאני אמשיך לצפות בסידרה ולא כל הפרקים יהיו משעממים כמו הפרק הראשון בעונה....איזה מזל שעשו טובה לסידרה הזאת וסיימו אותה) אני אספר לכם
ודרך אגב, להיתקל במישהו שמזכיר את רוג'ר ווטרס - זאת צריכה להיות חוויה ממש מיוחדת !

למעלה