לפחות ברכבת זה איחורבימים האחרונים מוצגים לי זמנים בצבע אדום,דבר שלא היה קודם. מה המשמעות?אני יודע שירוק צריך להגיע בזמן המוצג ושחור שאין זמן אמת
אבל האדום זה משהו חדש
היה לי כמה מכירים שאוטובוס קרוב מופיע על איחור מעל 30 דקות של הרכבת שבפועל לא היה כלל איחור מה שמעניין שבאתר של רכבת ישראל גם לא הופיע איחור וגם לא בתכונות אחרותלפחות ברכבת זה איחור
אני לא יודע באיזה אזור אתה נוסע אבל בצפון זה קורה הרבה. זה כאשר האוטובוס ''סטה מהמסלול'' ואז לאפליקציה אין דרך לחשב תוך כמה זמן הוא יגיע ממיקומו לתחנה שלך. בפועל לרב אין סטייה מהמסלול אלה שיבושי GPS שעדיין נמשכים או שהGPS באוטובוס עצמו לא תקין.בימים האחרונים מוצגים לי זמנים בצבע אדום,דבר שלא היה קודם. מה המשמעות?אני יודע שירוק צריך להגיע בזמן המוצג ושחור שאין זמן אמת
אבל האדום זה משהו חדש
אני לא יודע באיזה אזור אתה נוסע אבל בצפון זה קורה הרבה. זה כאשר האוטובוס ''סטה מהמסלול'' ואז לאפליקציה אין דרך לחשב תוך כמה זמן הוא יגיע ממיקומו לתחנה שלך. בפועל לרב אין סטייה מהמסלול אלה שיבושי GPS שעדיין נמשכים או שהGPS באוטובוס עצמו לא תקין.
פחות נפוץ מבעבר אבל עדיין יוצא לי להיתקל בזה פעם פעמיים בשבוע לרב לזמן מאוד קצר דווקא באזור חיפה בעיקר. בכרמיאל יחסית נדיר.עד כמה השיבושים עדיין נפוצים, ועד איפה? האם זה ממש על גבול הצפון או שזה ממשיך ממש לגליל?
המקומות שממש רלבנטים לי הם בכנרת, כרמיאל, מעלות.
פחות נפוץ מבעבר אבל עדיין יוצא לי להיתקל בזה פעם פעמיים בשבוע לרב לזמן מאוד קצר דווקא באזור חיפה בעיקר. בכרמיאל יחסית נדיר.
אני מניח שאתה שואל בעיקר לגבי הוויז, הדבר המעניין הוא שלא תמיד יש סנכרון בשיבושים, לפעמים הוויז משובש והמוביט לא או להיפך המוביט לא מזהה מיקום בעוד הוויז עובד תקין.
תודה לכל המגיבים. עכשיו גם גיליתי שיש צבע כתום...בימים האחרונים מוצגים לי זמנים בצבע אדום,דבר שלא היה קודם. מה המשמעות?אני יודע שירוק צריך להגיע בזמן המוצג ושחור שאין זמן אמת
אבל האדום זה משהו חדש
כתום אומר שהאוטובוס נמצא בעומס תנועה, האפליקציה מזהה לפי מרחק שהוא אמור להיות בתחנה בעוד X זמן אבל בפועל הוא מתקדם במהירות אפסית בגלל הפקק.תודה לכל המגיבים. עכשיו גם גיליתי שיש צבע כתום...
מדוע באפליקציה לא ניתן לקבל מידע על הצבעים השונים למרות שזה מהותי לדעת ולהתארגן בהתאם?
כי אוטובוס קרוב, בשונה ממוביט, היא בעצם במקור שלה אפליקציה תפעולית של חברות התחבורה הציבורית ולא תופעלה בצורה שתתאים לציבור הרחב שקיבל אותה זמן רב לאחר מכן. צריך להיות בתוך סוד העניינים כדי להכיר את האפליקציה לעומק, בשונה ממוביט שמסבירה הכל כי מראש הייתה עסק מסחרי.תודה לכל המגיבים. עכשיו גם גיליתי שיש צבע כתום...
מדוע באפליקציה לא ניתן לקבל מידע על הצבעים השונים למרות שזה מהותי לדעת ולהתארגן בהתאם?
מה זה עניין הסטייה מהמסלול? זה קורה הרסה לאחרונה בגוש דןאדום זה אומר זמן לא מדוייק, עקב שיבושי אותות gps או סטייה מהמסלול. ירוק משמעותו זמן ״מדוייק״ (ביחס לאפליקצייה…)
נכון, לאחרונה חולדאי חסם צירים רבים בעיר למספר ימים, או שבועות או חודשים (ומספר מועט של חסימה גם לשנה שלימה), מה שגורם לסטיות רבות במסלול..מה זה עניין הסטייה מהמסלול? זה קורה הרסה לאחרונה בגוש דן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.