חצי OFF האם אפשר

גם למבי

New member
חצי OFF האם אפשר

להתקשר ליועצת הנקה בשבת? זוכרים את חברה שלי מההיפוך שלא הצליח? היא משתחררת מבית החולים ביום ראשון ורוצה לראות את דוריס אז. התינוק לא תופס נכון ו"יועצות ההנקה" בבית החולים כבר שכנעו אותה שהוא צריך תמ"ל כי הוא לא אוכל מספיק ואומרות לה להעיר אותו מהשינה כדי לתת לו. אוווף. אז מה דעתכן? אפשר להתקשר מחר לדוריס (או לכל יועצת אחרת) ולבקש לשריין זמן בראשון? לא יודעת למה אני לחוצה מדי לחכות למוצ"ש - אולי שכבר היא לא תהייה פנויה ורגשות האשם אוכלים אותי. (חברה שלי ממש לא כועסת עלי - להיפך - אמרה לי שצדקתי ושקיסרי כואב הרבה יותר מהיפוך)

צימעס

New member
יש יועצות שעובדות בשבת,

יש שומרות שבת, ויש בטח גם כל מיני באמצע. בשביל לשריין זמן ביום ראשון, הייתי מתקשרת במוצ"ש.

גם אני בעד להעיר אותו כדי לאכול

הגדולה שלי נולדה 2.5 ק"ג וגם ג'ולי אז אמרה להעיר אותה- בעצם כולם אמרו להעיר. ובגלל שהיא היתה כזו פיצי, התקשרתי לדוריס בחג- זה היה סוכות. אבל מוצ"ש נשמע לי בסדר אם היא משתחררת ביום ראשון (ולא היום, למשל). * יועצות הנקה דמיקולו יש בבי"ח

במשקל לידה נמוך חשוב להעיר

בין אם לתמ"ל ובין אם להנקה. כפי שייעצו כאן אני חושבת שאפשר להתקשר במוצא"ש (ואם יש לכן נייד שלה, נראה שסביר גם לשלוח SMS).

אלמה1

New member
אני התקשרתי בעבר לדוריס בשבת

אם אני לא טועה במילא עונה מזכירה והיא חוזרת אליך. בזמנו, לא עשה רושם שהיא כעסה על כך שהתקשרתי בשבת. מבינה את הלחץ לטפל בנושא בהקדם האפשרי. בהצלחה לחברתך

debby12

New member
מנהל
לדעתי אפשר

אם היא שומרת שבת היא ממילא לא תענה (תנתק את הטלפון?) ואם לא אז אין בעיה. בעיני זה ממש פיקוח נפש - תינוק בן יומו וכו' (וזה שיש תמ"ל בעולם לא מבטל בעיני את היבט פיקוח הנפש - אבל זו אני...) - לכן לדעתי גם ליועצת שומרת שבת מותר לעסוק בזה בשבת - אבל זו דיעה אישית כמובן.

למעלה