חצלול הזוי

Freedom Inside

New member
חצלול הזוי

היי לכולם!
מקווה שאתם במצב רוח נעים

אז ככה - שמעתי פה על מושג ה"עוגן", בו יש איזשהו מקום או חפץ שחוזר בחלומות ואפשר לעשות בדיקות מציאות כל פעם שנפגשים בו בחיים הערים...
אז אצלי, יוצא לי לחלום המון שאני בבית של החברה הכי טובה שלי מהילדות... הקטע הוא שאני כבר לא בקשר איתה, אז אני לא מגיעה לבית הזה ואין לי איך "לעגן" את הבית הזה...
אבל, לפני מספר ימים חלמתי שאני מתכוננת לאירוע בבית שלה... יצאתי מהמקלחת ולקחתי את הדברים שלי, לקחתי שני פרחים קטנים כאלו מבד כדי לשים בשיער שיהיה יפה... ואז עליתי לחדר של חברה שלי להתלבש. תוך כדי שאני נכנסת לחדר אני חושבת עלצמי כמה שאני אוהבת את הבית הזה ואז נזכרת שרציתי להשתמש בו כעוגן וחשבתי לעצמי - "יכול להיות שאני חולמת?"
הסתכלתי על האצבעות שלי והייתי מאוד מופתעת לגלות שיש הרבה יותר מהרגיל. בדרך כלל שאני עושה בדיקת מציאות בחלומות אני סוג של יודעת שאני חולמת עוד לפני שאני מסתכלת על האצבעות אבל פה הייתי ממש מופתעת.

התרגשתי שאני בחלום צלול... ניגשתי למראה שהייתה קרוב וההשתקפות שלי זזה והייתה מטושטשת \ מפוקסלת כזאת... התקשרתי עוד יותר ורק אז זה התחיל להראות הגיוני... ראיתי את עצמי, לובשת גופיה בצבעים אדומים וסגולים. היו לי משקפיים... פעם היו לי משקפיים בחיים האמיתיים, עשיתי לייזר לפני כמה שנים... חשבתי לעצמי "אה, אני עדיין עם המשקפיים שלי!", ושמתי לב גם לעגילים גדולים בצורה לב אדום בכל אוזן... לפני כמה זמן חלמתי שאני עונדת טבעת עם לב שחור... אז זכרתי מה אנשים פה בפורום אמרו לי ושאלתי את החלום מה המשמעות של הסמל הזה, אבל לא היה מסביבי אף אחד שיענה לי.
אחרי זה יצאתי החוצה דרך החלון ועמדתי על הרעפים שם, עם כל מיני בני משפחה שלי שהיו שם. הסתכלתי על הכוכבים ושמחתי... ואז מישהו אמר - "תיראו, יש גם שמש!", אז הסתכלתי לאיפה שהוא הצביע וראיתי כדור צהבהב קטן... מטושטש.. אבל אז היא הפכה למן מבנה מקובעיות בצבע כתום, שזז והתהפך בשמיים והיא התקשרבה אלינו ונחתה על הגג...
ומישהו דרך בתוך אחד הקוביות הכתומות ואמרו שזה אנרגיה ממש טובה וכולם התחילו לדרוך בפנים וגם אני דרכתי בפנים והרגשתי כזה... וווש, כאילו מושכים אותי דרך וורטקס ויצאתי מקוביה כתומה אחרת...

זהו.
סתם רציתי לשתף :)
גם נרא הלי שזה הכל סמליים ממש חיוביים וזה משמח אותי :)
(החיים שלי נהיים יותר ויורת טובים גם בעירות לאחרונה)

אל על2

New member
מזל טוב

כן ירבו חצלולים :)
&nbsp
חח הכל היה בסדר עד שהגעתי לחלק שבו שמשות נחתו לכם על הבית ושמישהו אמר לך שזה אנרגיה טובה..
בקטע הזה התפקעתי מצחוק..אני חושב שאפילו השכנים שלי יכלו לשמוע אותי צוחק מזה...(וזה לילה..עוד יותר מביך..חח)
&nbsp
מקווה שתמשיכי בשגרת החיים הטובה ושגם בעירות החיים שלך יהיו תמיד טובים
ביי :)
&nbsp

וולפהרט

New member
רק עכשיו קראתי

תקופה לחוצה, אבל אני כל מזכירה לי כל הזמן לקרוא הכל ומגיעה לזה בסופו של דבר.
חצלול מגניב! זה שהיית מופתעת בכלל. לי זה לא זר, וזה מגניב כשזה קורה:)
אהבתי את הפועל "לעגן" ונראה לי שאאמץ;)
הכי מגניב בסוף שנשאבת לריבוע כתום ויצאת מאחד אחר.
כן ירבו סמלים וכיוונים טובים:)
&nbsp

למעלה