Freedom Inside
New member
חצלול טרי
היי כולם
קודם כל אספר לכם שהחלטתי לקחת על עצמי שבועיים של טיהור, בהם לא אעשן או אשתה, אוכל בריא וארוץ, וכל זה כדי שיהיו לי חלומות צלולים. קיבלתי את הרעיון מהסרט "The Good Night".
אז התחלתי עם זה ביום ראשון והאמת שזה עדיין קשה... היום הצלחתי לחלום צלול רק אחרי שהתעקשתי
התעוררתי מהחלום של הלילה ובכלל לא זכרתי כלום, אבל קמתי ואכלתי וחזרתי לישון.
ואז חלמתי משהו מאוד מוזר. (לי הדברים האלה כבר לא מוזרים אם להיות כנה).
בהתחלה שמעתי רעשים מוזרים... ואז שמעתי צליל גבוה כזה, כמו סירנות... המון המון סירנות.
ואז זה הפסיק ופתחתי עיניים והסתכלתי על הסדינים שלי, וראיתי אותיות קטנות זוהרות בתכלת על המיטה... כשהתרכזתי בהם הן התחילו להראות כמו הסמל הסיני למילה אלוהים. (תמונה מצורפת)
ואז אמרתי משהו כמו "אני מבטיחה להאמין בך בכל ליבי, אדוני" והתחיל להתנגן לי שיר רוק בראש.... זה הצחיק אותי.
אחרי זה קרו עוד דברים. היה לי מעט שליטה בחלום, אבל הוא היה די צלול.
אם תרצו אשתף עוד.
וגם - יש לי בלוג שאני כותבת בו את כל החלומות שלי (כמעט כולם), אבל הוא באנגלית.
מוזמנים לקרוא בו.
https://junekatz.wordpress.com/
היי כולם
קודם כל אספר לכם שהחלטתי לקחת על עצמי שבועיים של טיהור, בהם לא אעשן או אשתה, אוכל בריא וארוץ, וכל זה כדי שיהיו לי חלומות צלולים. קיבלתי את הרעיון מהסרט "The Good Night".
אז התחלתי עם זה ביום ראשון והאמת שזה עדיין קשה... היום הצלחתי לחלום צלול רק אחרי שהתעקשתי
התעוררתי מהחלום של הלילה ובכלל לא זכרתי כלום, אבל קמתי ואכלתי וחזרתי לישון.
ואז חלמתי משהו מאוד מוזר. (לי הדברים האלה כבר לא מוזרים אם להיות כנה).
בהתחלה שמעתי רעשים מוזרים... ואז שמעתי צליל גבוה כזה, כמו סירנות... המון המון סירנות.
ואז זה הפסיק ופתחתי עיניים והסתכלתי על הסדינים שלי, וראיתי אותיות קטנות זוהרות בתכלת על המיטה... כשהתרכזתי בהם הן התחילו להראות כמו הסמל הסיני למילה אלוהים. (תמונה מצורפת)
ואז אמרתי משהו כמו "אני מבטיחה להאמין בך בכל ליבי, אדוני" והתחיל להתנגן לי שיר רוק בראש.... זה הצחיק אותי.
אחרי זה קרו עוד דברים. היה לי מעט שליטה בחלום, אבל הוא היה די צלול.
אם תרצו אשתף עוד.
וגם - יש לי בלוג שאני כותבת בו את כל החלומות שלי (כמעט כולם), אבל הוא באנגלית.
מוזמנים לקרוא בו.
https://junekatz.wordpress.com/