חצלול טרי

Freedom Inside

New member
חצלול טרי

היי כולם

קודם כל אספר לכם שהחלטתי לקחת על עצמי שבועיים של טיהור, בהם לא אעשן או אשתה, אוכל בריא וארוץ, וכל זה כדי שיהיו לי חלומות צלולים. קיבלתי את הרעיון מהסרט "The Good Night".
אז התחלתי עם זה ביום ראשון והאמת שזה עדיין קשה... היום הצלחתי לחלום צלול רק אחרי שהתעקשתי

התעוררתי מהחלום של הלילה ובכלל לא זכרתי כלום, אבל קמתי ואכלתי וחזרתי לישון.
ואז חלמתי משהו מאוד מוזר. (לי הדברים האלה כבר לא מוזרים אם להיות כנה).
בהתחלה שמעתי רעשים מוזרים... ואז שמעתי צליל גבוה כזה, כמו סירנות... המון המון סירנות.
ואז זה הפסיק ופתחתי עיניים והסתכלתי על הסדינים שלי, וראיתי אותיות קטנות זוהרות בתכלת על המיטה... כשהתרכזתי בהם הן התחילו להראות כמו הסמל הסיני למילה אלוהים. (תמונה מצורפת)
ואז אמרתי משהו כמו "אני מבטיחה להאמין בך בכל ליבי, אדוני" והתחיל להתנגן לי שיר רוק בראש.... זה הצחיק אותי.
אחרי זה קרו עוד דברים. היה לי מעט שליטה בחלום, אבל הוא היה די צלול.
אם תרצו אשתף עוד.

וגם - יש לי בלוג שאני כותבת בו את כל החלומות שלי (כמעט כולם), אבל הוא באנגלית.
מוזמנים לקרוא בו.
https://junekatz.wordpress.com/

apocalipto

New member
חלום מגניב

דמיינתי אותו וזה מאוד חי
איך שהכל חשוך אבל יש אור מהחלון והסדין זז ברוח והאותיות זוהרות בתכלת..

אני אקרא בבלוג החלומות שלך
למה באנגלית?

וולפהרט

New member
בהצלחה עם ה"טיהור"

נשמע לי כמו הדבר הכי נכון לגוף:) ואחלה החלטה לחיים!
ומגניב על החלול בתגובה מהירה לשינוי!
אני אישית תמיד שמחה לפירוט של חלומות:)

Freedom Inside

New member
המשך החלום

אני בדרך כלל אוכלת מאוד בריא ועושה ספורט... ההחלטה היא בעצם להפסיק לעשן וויד...
שהיה נחמד במשך כמה ימים

&nbsp
המשך החלום מאוד משונה.
אחרי הקטע הזה התעוררתי, כשאני שכובה לצד ההפוך ממה שנרדמתי ואני מרגישה שמישהו יושב על מיטה ושומעת את הקול של השותפה שלי לדירה... קמתי וסיפרתי לה מה חלמתי כרגע ואז נזכרתי לעשות בדיקת מציאות ותוך כדי שאני מסתכלת על הידיים שלי ורואה שש אצבעות בכל יד, שותפה שלי אומרת לי "את עדיין חולמת."
&nbsp
נורא התלהבתי ורציתי לשאול אותה אם היא תזכור את זה אבל אז חשבתי שהיא דמות בחלום שלי ולא שאלתי אותה את זה...
ניסיתי לקפוץ ולעוף ולא הצלחתי אז רציתי לקחת אותה החוצה כדי להראות לה שאני עפה
אבל כשפתחתי את הדלת הויז'ואל של החלום נעלם והלכתי בתוך הבית לפי מה שזכרתי שזה היה מרגיש... רק כשיצאתי החוצה פתחתי את העיניים והשותפה שלי כבר לא הייתה לידי...
קראתי לה ושאלתי איפה היא, והייתה רוח נורא חזקה ושמעתי קולות של חזיר בוכה כזה... וראיתי תרמיל אפונים קטנטן על הרצפה.... הבנתי שלא הייתי אמורה לצאת החוצה... והסתכלתי סביבי וראיתי שיש פרחים על כל העצים והתמקדתי בפרח וורוד כזה.. שלא קיים בעירות.
&nbsp
ואז התעוררתי באמת.

Freedom Inside

New member
אה

וניסיתי לגרום לרוח להפסיק, צעקתי פקודות קוליות אבל זה לא עזר...
זה הזכיר לי כמו שאומרים לכלב מה לעשות... אם צועקים עליו הוא לא יקשיב, צריך להגיד את זה באסרטיביות..

למעלה