חצלול קטן, סוף סוף!

וולפהרט

New member
חצלול קטן, סוף סוף!

מאז האירוע אני מנסה כל שבת, שזה היום היחיד שיש לי בו זמן, להכנס לחצלול, מעירנות, ולא מצליחה. והיום הצלחתי ספונטני, בלי לנסות בכלל!
זה היה ממש קצר.
היתי עם עוד מהמשפחה בחדר של אחותי וחשדתי שזה חלום אבל התעצלתי לבדוק. בסוף החלטתי לבדוק את בדיקת היד שלי, כי אני כבר תקופה ארוכה מאוד משתמשת בה ואין לי חצלולים, אז חשבתי שאולי היא לא עובדת לי. הסתכלתי על היד ופרסתי את האצבעות לצדדים. ספרתי, היו לי 10! והן היו מוצקות אז ממש מיששתי כל אחת. הנוספות היו בין הרגילות, כמו נקניקיות קטנות.
קמתי ויצאתי מהחדר וליד היה החדר שירותים, כמו במציאות, אז פתאום נזכרתי בעיניין המראה, שעדיין לא יצא לי לנסות בחצלול. אז ניגשתי והסתכלתי על עצמי במראה וישר אמרתי "אוי לא..." כי נראתי באמת שונה, הפנים שלי היו רזות יותר והיו לי אוזניים בולטותXD קצת הזוי. אז החלטתי להוריד מבט ולהסתכל שוב, אבל כשהורדתי מבט גם סגרתי עיניים, וכשפתחתי אותן ראיתי במטושטש מאוורר, וכשהראיה שלי התחדדה הבנתי שפתחתי עיניים במציאות....
אז זהו, גם משהו. אני לוקחת את עניין המראה בהומור ומתכוונת לנסות שוב:) כמו מראות בלונה פארק שבכל פעם אתה נראה בהם שונה.

אל על2

New member
כל הכבוד!

תקחי את הנושא ותעשי עליו ניסויים בחלומות..זה תמיד כיף:)
תראי מה יקרה אם תנפצי אותה או שתשני את השעה לשעת לילה מאוחרת ותיכנסי להסתכל במראה..(חח לא מומלץ..)
בהצלחה (;

וולפהרט

New member
אני לא פוחדת מלילה וחושך

אני זאב (וולפהרט)- הלילה והחושך צריך לפחד ממניP: אה, אולי יהיו לי פני זאב במראה. הכי מגניב ככה:)

למעלה