חצלול ראשון וארוך! אחרי חודשיים של השקעה

MrMelada2

New member
חצלול ראשון וארוך! אחרי חודשיים של השקעה

לפני כמה זמן כתבתי פה ואמרתי שאני מתקשה ושהרבה זמן שאני מנסה להגיע לחלום צלול, ושלשום היה לי אחד ואפילו 2 באותו לילה!
אז הלכתי לישון וקמתי באמצע הלילה, כשחזרתי לישון ניסיתי לעשות WILD והצלחתי! תוך כמה שניות הייתי בחלום והוא הלך ככה:
קמתי מהמיטה בתוך החלום, ובאותו הרגע ידעתי שאני חולם רק עשיתי כמה בדיקות מציאות בשביל הכיף.
התחלתי להתהלך לי בקיבוץ שאני גר בו ולחשוב איזה מגניב זה שיש לי חלום צלול, שמתי במקום שאני אזכור אבן וסובבתי אותה באוויר במעגלים (והיא המשיכה ככה ולא הפסיקה, טיפה מזכיר את הסביבון מINCEPTION) וכל פעם שהסתכלתי על האבן נזכרתי שאני חולם.
רציתי לבצע את המטרה הראשונה שלי (לעוף) אבל אמרתי לעצמי "לא צריך, יש לי עוד מלא זמן" ודחיתי את זה מלא. אחרי כמה זמן הסתכלתי על הפלאפון שלי והיה מן מד כזה שאמר לי עוד כמה זמן החלום נגמר והיה ממש מעט, משום מה האמנתי למד הזה ונלחצתי שאין לי זמן לעוף.
בשביל לא להביך את עצמי בבית התקשרתי לחבר ושאלתי אותו אם כשאני מדבר בחלום שומעים את זה במציאות, הוא אמר שכן ואני ממש התבאסתי כי רציתי לצעוק בזמן שאני עף אז ויתרתי על התעופה (כנראה שרמת המודעות שלי מעט ירדה שם).
כנראה ששם נגמר החלום. התעוררתי באמת שעה אחרי וחזרתי לישון והיה החלום הזה: הייתי צריך להעביר עגלה ממקום למקום, היה צוק בדרך והעגלה נפלה לי ממנו. אמרתי לעצמי שזה לא הגיוני שהדבר הזה קורא לי ושאני אקבל איזה עונש או משהו, אז עשיתי בדיקת מציאות, ספרתי אצבעות ויצאו 6 בכל יד.
מיד התלהבתי, בקסם החזרתי את העגלה למעלה ועשיתי שלא יהיה יותר צוק (אני לא זוכר בכלל איך) ואז נעלמה לי הצלילות וחזרתי לחלום רגיל שזרמתי איתו לגמרי.

כל ההשקעה השתלמה, אני מקווה שיהיו לי עוד כאלה!

וולפהרט

New member
יפה מר מלדה!:)

חוזר ובגדול!
כיף לטייל בסביבה מוכרת במודעות שזה חלום.
מצחיק איך אמנת לו לגבי זה ששומעים אותך דרך הטלפון במציאות. ראית את הסרט "מדעי החלום"? גם שם הוא מדבר עם חברה שלו ונרדם תך כדי וממשיכים לשמוע אותו כשהוא בחלום למרות שהוא כבר נרדם.

כל הכבוד!!

אתה מתקדם ממש מהר. כיף לשמוע שההשקעה משתלמת :)
גם לי קורה מדי פעם שאני מאמין שישמעו אותי במציאות ונמנע מלצעוק. זה באמת מאפיין של צלילות עמומה.
אתה יכול להזכיר לעצמך שאתה בחלום מדי פעם, וממש מחשוב על זה. אם תצליח זה כנראה יעזור.
אחלה רעיון עם האבן המסתובבת! יצירתי ויפה

Boglob

New member
וואו

אומרים שמי ששולט החיים שלו שולט גם בחלומות שלו, אתה דוגמא מצויינת!
במשך חודשיים עבדת על יומן חלומות בדיקות מציאות ושאר השיטות היותר מתקדמות? אני כבר הייתי פורש. כול הכבוד על ההתמדה.

למעלה