חצלול!

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
חצלול!

או בעברית LUCID DREAM בכל מקרה לאחר כחצי שנה בערך שאני רוצה שיהיה לי היה לי משהו שמתקרב לזה אולי זה מסמל את ההתחלה של עידן חדש שבו איתי יכול לחלום חלומות צלולים! לכל המתעניןת - הרי לךן ליןק

srullli

New member
ממממממממ.....

אני דווקא מפחדת לחלום חלומות כאלה משום מה...... כשהייתי יותר קטנה (בין 5-10 שנים אחורה, היום כבר לא...) קרה לי הרבה פעמים שהייתי חולמת חלומות רעים, ואז איכשהוא הייתי כאילו "תופסת" את עצמי בחלום ואומרת לעצמי בראש שאני רק חולמת, ואם אני אסגור חזק את העיניים (בחלום) ואז אני אפתח אותם, אני אתעורר במיטה .... וזה גם מה שתמיד קרה.... ואיכשהוא לא ייחסתי לזה יותר מדיי חשיבות אז....

RedStorm

New member
אני מאוווווווווווד רוצה

שיהיה לי כזה חלום ומוכן להשקיע אבל יש לי פחד אחד גדול! ממשהו שכבר קרה לי בעבר בעקבות זה... אבל נאני אתגבר בקרוב ואשים סורגים על החלונות:)

rshilkrot

New member
יש פה פורום כזה

"One day when my work is over Mon will fly away home." ב. מארלי. ועכשיו לחצלולים: בפורום יש לינקים שמציעים דרכים לנסות להגיע לחצלול (שזה לא פשוט במיוחד, צריך הרבה משמעת עצמית), ובפורום עצמו המנסים והמצליחים להגיע לחצלולים מחליפים חוויות. עוד לא היה לי חצלול מלא, עד עכשיו רק 5 שניות חצלול... אבל זה ממש מגניב - מומלץ לכל מי שמוכן להסתכן בלשחק עם התת-מודע שלו...

IC4

New member
MATRIXATION MON!

וכן ברור שיש פה פורום כזה, מן הסתם אפילו בו רשמתי את החצלול... יש גם פורום חלומות שמיועד לפירוש חלומות לכל המתענין. אגב זה לא נראה לי ממש מסוכן כמו כל דבר אחר, אם יודעים לשלוט בזה טוב (וזה לא בעיה בכלל) אז שום נזק לא ייגרם
הכי יפה בחלומות צלולים זה שבשלב מתקדם אפשר לחלום עם עוד אנשים מה שיוריד את הטירחה של לנסוע עד לתל אביב בשביל מפגש פורום
אבל יעלה בעיה אחרת שאנשים יתחילו לשחק עם התת מודע של אחרים ה"מחוברים" לחלום. אני בעיקר מפחד מאמיתי2000 יכניס לנו כל מיני חייזרים למרות שבעצם זה יהיה כיף

RedStorm

New member
Won´t you help to sing?

these songs of freedom Cause all I ever had, redemption songs, redemption songs redemption songs חייב!

דנה^^

New member
שאלה

where is the white rabbit?? טוב זה עוד משהו שאפשר לעשות בחלום צלול... לזמן אותו ואז לעקוב אחריו

deep ocean

New member
מגניב

קראתי את מה שכתבו לך בפורום חלומות צלולים. יש אגב "חלומות צלולים", ויש מצב שנקרא "חלימה" (אם תריץ חיפוש בפורום דרך הלוחמים על המילה חלימה, תקבל המון תוצאות, אני אחפש לך תיכף לינק טוב שמסביר את ההבדל בין חלמוות צלולים לחלימה). חשוב מאד להסתכל על כפות הידיים. כפות הידיים מסמלות את המודעות שלנו. תיכף אני מוצאת לך את הקישור. בהצלחה

deep ocean

New member
בעצם

כרגע רק התחלת לחלום חלומות צלולים. חלימה זה משהו אחר לגמרי. כאשר תרצה להיכנס לשם, תכתוב בפורום דרך הלוחמים על זה. תמשיך עם החלומות הצלולים ותהנה מהם!!! בהצלחה!!!

deep ocean

New member
בפכם הבאה שאתה קולט שאתה חולם

תסתכל על כפות הידיים שלך! כשתעשה זאת, תכתוב דיווח בפורום דרך הלוחמים. טוב?

למעלה