חצללתי! (בשבת)

וולפהרט

New member
חצללתי! (בשבת)

היתי ברחוב כלשהו כשגיליתי שזה חלום. אולי בבדיקת מציאות או סתם מהאווירה. היתי בטלפון עם אחותי או שהתקשרתי במיוחד ואמרתי לה: "אני בחלום עכשיו", היא ענתה: "מגניב!" ותארתי לה מה אני רואה. היתי עם אחיין שלי ובאנו לעבור כביש. היו שם דינוזאורים קטנים, שהיו כנראה בובות פלסטיק קטנות של דינוזאורים שהיו חיים. הם לא הכירו את הסכנה שבכביש אז כמה נדרסו. עברתי את הכביש עם אחיין שלי בלי פחד מסכנה, כי זה חלום, הצלתי דינוזאור אחד ושמתי אותו בצד השני. נראה לי שהוא הפך אז למשהו אחר. תוך כדי סיפרתי הכל לאחותי בטלפון.

החלום היה ארוך אבל לא את כולו אני זוכרת.
הלכתי בלי לעצור וראיתי דלתות ומסדרונות ופתחתי דלתות וכל דלת הובילה לאזור אחר. היה אזור בסגנון יווני, עם עמודים ענקיים, אבל היה שקט, לא היו אנשים או חיות. התאכזבתי מהעדר פרטים, כאילו בגלל שזה חלום יזום.
בסוף התרכזות בדלת מסויימת ופתיחתה שברו לי את החלום. אבל בסך הכל היה די מגניב.

ravehor

New member
נשמע נחמד, אשתף גם בחצלול שלי

לאחר כמה שבועות בלי.
באותו יום היו לי סידורים והשעון המעורר כוון ל6:50. לקראת הבוקר התעוררתי לרגע והסתכלתי בשעון (6:14), ואז חזרתי לישון בתנוחה לא רגילה (על הגב עם ראש על הצד), מה שגרם ליצירת חצלול. הוא ארך כ-20 דקות והמשיך לחלום בן 10 דקות נוספות עד שהתעוררתי ב6:45, והיה די יציב.

בחצלול אני יושב בבית עם המשפחה ועם אורחים (כנראה מעין ערב חג) ומודע לכך שזה חלום, אבל זורם איתו משום שאני יודע שבמציאות אני נמצא בבית לבד, וזה נחמד להיות קצת עם אנשים. לבסוף אני קם, מסתכל עליהם ואומר "אתם יודעים שאני נמצא בחצלול, נכון?".
הם בוהים בי למשך מספר שניות ללא תגובה, ואז אחד האורחים מחייך חיוך מאוזן לאוזן ומאשר זאת, ואומר כמה משפטים נוספים שאני לא זוכר.
אני חלוד ודי חסר רעיונות, מחליט לשאול אותו לאחר כמה דקות בנימה רצינית "האם יש משהו שאתם צריכים להגיד לי?". הוא מביט בי ואומר "עכשיו כשאנחנו מודים שזה חלום, לא נעזוב יותר." "אתם תופיעו גם בחצלולים הבאים?" "כן".

אני יודע שאין לי הרבה זמן ולא אוהב להתעורר מהשעון המעורר, אז אני יוצא לרחוב ופשוט הולך שם ומרשה לעצמי להתרגש כדי להתעורר.
לילה ומסתובבים שם הרבה אנשים באווירה טובה, ומעבר לרחוב אני רואה נוף מאוד יפה של הרים עם אורות מנצנצים. החלום ממשיך להיות מאוד יציב למרות אדרנלין, ואני ממשיך להתסובב עד שהחצלול מתפוגג לחלום רגיל ולבסוף להתעוררות.

אני מאמין שהסיבה לו וליציבות הגבוהה הייתה התנוחה הלא רגילה (קרה לי כבר פעמים רבות), אבל היה ברור שלא הגעתי מוכן עקב תקופה ארוכה ללא התעסקות בנושא, ורעיונות שהייתי רוצה לעשות אבל לא עלו לראשי באותו רגע.

ravehor

New member
שעון

כשאני מתחיל לתרגל את זה, זה בסוף גם מגיע לחלום ועובד מצוין.

וולפהרט

New member
לי יש בדיקת יד קבועה

פורסת את כף היד פתוחה מלפני ואז מרחיקה ומקרבת את האצבעות. בחלום תמיד יהיו לי יותר ופחות אצבעות. אני צריכה לעשות הדמיה של זה.

אל על2

New member
sorry..

הלימודים קצת (הרבה) נעשו קשים יותר השנה ואני דיי שכחתי מהפורום..אבל טוב שאת אומרת כי מעכשיו אני אכנס יותר לפורום :)

למעלה