חצללתי שוב!

וולפהרט

New member
חצללתי שוב!

יתכן שעליתי על גל חדש של חצלולים?;)
היתי בגינה שלי, בדיוק יצאתי מהבית, בשעת ערב כנראה, ומשהו באווירה רמז לי שזה חלום. היה איזה משהו גדול מעץ שהפריע לי בשביל, כמו ה"ארגז עץ" שאיתו מביאים ציוד בניין אבל גדול יותר (אבא שלי בונה כל מיני דברים בגינה) והתקשתי קצת לעבור אותו, הרגשתי את המרקם עץ שלו, כמו אמיתי. ואז החלטתי לעשות בדיקת מציאות. הבדיקה הרגילה שלי: הסתכלתי על כף היד שלי פרוסה והרחקתי וקירבתי בין האצבעות. היו שם הרבה אצבעות וכשהרחקתי ביניהן הופיעו עוד כמה בין לבין וכשצימצמתי כמה נבלעו בפנים. לא היה צורך לספור, הרבה זה מספיק. (השיטה הזו טובה לי כי אני שונאת לספור, זה מעייף אותי). הרקע ליד שלי היה יפה, הרבה אורות באדום וכתום. אלו היו המון פנסים מזעריים שאבא שלי שם על המחסן שלנו ולידו. (משהו שהחלום שלי המציא)
עליתי לרחוב וחשבתי מה לעשות. במציאות נכון להיום אני חולה ואולי בגלל זה הרגשתי מגושמת, אז פשוט הלכתי במעלה הרחוב. אולי היה איתי מישהו\מישהי אבל אני לא זוכרת מי. שמתי לב שבכל בית בשכונה שלנו היה משהו מיוחד אחר, כמו שאבא שלי שם את האורות, כל שכן החליט לקשט את הבית שלו באופן מיוחד, כמו אופנה כזאת. יש מי שהוסיף בנייה וכניסה מיוחדת (למרות שזה אמיתי) ואולי היו עוד, אבל הבית הכי מוזר ומרשים היה הבית הראשון ברחוב: היו בו מפלי מים: מהחלונות, מהדלתות ובגינה. היה צליל נעים של מים זורמים והכל היה לבן ונקי. אבל מוזר.... כמו בית בהצפה. תהיתי ממתי זה כי לא שמתי לב לזה עד עכשיו (ניתוק תודעה רגעי?)
ירדתי את הרחוב, רצתי. ניסיתי להתרוממם ולא הצלחתי, אז התחלתי לקפוץ, וזה דווקא עבד יפה, בכל קפיצה הגעתי רחוק יותר. כמו בהליכה על הירח. הצעתי למי שהיה איתי לנסות גם. וכאן החלום נשבר.

Freedom Inside

New member
יאי ^_^

אני זוכרת כשהייתי חולה גם הרגשתי כבדה כזאת בחלום...
נשמע ממש יפה כל עניין המפלים :)
&nbsp
האמת שגם לי היה חצלול פיצי היום...
הייתי בחדר חשוך וידעתי שאני אמורה להיות לבד... אבל כל כמה זמן שמעתי כינור מנגן מפינה חשוכה של החדר
באיזשהו שלב הסתובבתי אל הצליל וראיתי את הגיטרה שלי בחושך, כאילו הנחתי אותה שם כדי שיהיה הגיוני הצלילים של הכינור, אבל זה בכלל גיטרה ..
וחיפשתי את אח שלי אולי אם הוא שם.. ואז הדלקתי את האור והסתובבתי והייתה שם מישהי.. וכאן ידעתי שאני חולמת כי אנשים לא מופיעים יש מאין במציאות ערה... בדרך כלל

וידעתי שזו מישהי שלמדה איתי ביסודי אבל קראתי לה בשם של מישהי אחרת כי הן כביכול קשורות...
אבל היא בכלל לא נראתה כמו אף אחת מהן...
אמרתי לה שהיא לא כל כך יפה... וחשבתי לעצמי אם אני יכולה לעשות אותה יותר יפה, אבל אז עברה במוחי המחשבה שבכלל שזה חלום היא בעצם שיקוף שלי, או של אספקט כלשהו שלי... ואז פשוט עמדתי ובהיתי בה...
היא הייתה שחומה, עם שיער ארוך שחור חלק, עיניים חומות כהות, גבות די שפיציות... ולחיים שמנמנות כאלו... והיו לה קמטי חיוך עמוקים... והפרט הכי משונה זה שהיא לבשה כזה מיישר גב... קונסטרוקציית מתכת כזאת ששמים מסביב לגוף לאנשים עם עקמת...
(ראוי לציין שאני בהירה כמו קיר עם עיניים כחולות ושיער מתולתל ובהיר... אז זה די מוזר כל העניין הזה)
&nbsp
כמובן שהכל מתחבר לי למה שחוויתי אתמול.

וולפהרט

New member
תתחדשי על החצלול:)

גם אם היה קצר
מוסיקה בחלום..... חבל שלא זכרת את המנגינה והקלטת אותה כשקמת
למה זה מוזר שהיא שונה? כל בנדם נראה שונה, כמו במציאות גם בחלום. ואם היא ייצגה לך השקפות שלך, אולי היא היוותה את ההיפך.
מה חווית אתמול?

Freedom Inside

New member
זו לא הייתה מנגינה

זה היה כמו מישהו שרק יודע להפיק צלילים מנגן בכינור... נראה לי
אני כבר לא זוכרת כל כך טוב אבל אני לא זוכרת שהייתה מנגינה
רק ידעתי שזה כינור

Freedom Inside

New member
ולשאלתך...

אתמול נפגשתי עם אקס מאוד משמעותי... כשהיינו ביחד זה ממש נדפק מהר ונפרדנו למרות ששנינו ממש רצינו אחד את השני

וכשנפגשתי איתו עכשיו היה מאוד נעים ומנהנה באופן משונה שכזה...

ובדקתי (אני משתמשת באתר אינטרנט שנקרא dreammoods) וכינור מסמל הרמוניה (שזה לגמרי מילה שהייתה משתמשת בה כדי לתאר את מה שהלך איתו בפגישה האחרונה) וגיטרה מסמלת תשוקה ורגשות וקונוטציות מיניות...

לגבי האשה... אני לא באמת מצליחה להבין אם היא מסמלת אותי או או אותו או לא יודעת מה.... אבל אני כן יודעת שהמיישר גב שלה קשור לזה שדיברתי איתו על התקדמות בחיים שלי

Freedom Inside

New member
בחלומות צלולים אחרים שהיו לי (בכולם) כשהסתכלתי במראה..

נראיתי פחות או יותר כמו שאני נראית בערות...
פעם אחת העיניים שלי היו חומות כאלה והייתה לי פתאום מסכה מגניבה...
אבל פה לא הסתכלתי במראה
&nbsp
לא יודעת

למעלה