חצ'פורי בלי גבינות וביצים..?

מנדולין

New member
חצ'פורי בלי גבינות וביצים..?

היי לכולם,
כיף של פורום!! ועכשיו רק שאלה :) אני רוצה להכין ח'צפורי טבעוני, אז אני סגורה על המילוי והבצק, רק חסר לי רעיון מה לשים למעלה במקום הביצה כדי לקבל מראה דומה למקור.. זה ממש לא חובה, אנו יודעת, אבל סתם חשבתי שאולי יש למישהו רעיון יצירתי איך לקבל מראה אותנטי? חשבתי על גזר אבל אז זה נראה כמו הכלאה של חצ'פורי וגפילטע
..

המון תודה מראש!

ladybug6

New member
מבדיקה זריזה בגוגל אני רואה שהביצה

למעלה לא תמיד הכרחית, אני במקומך הייתי שמה חופן קטן של המילוי וזהו..
במה את משתמשת למילוי?

מנדולין

New member
נתת לי רעיון..

מה שחשבתי זה לשים על הבצק מתחת למילוי שכבה של ממרח פסטו, ממרח עגבניות מיובשות, אריסה וכד' (לא כולם באותו מאפה כמובן אלא בכמה מאפים, כל אחד משהו אחר), מעל חשבתי לשים תערובת של גבינת סויה (שאני עושה לבד) יחד עם טופו מגורר, מלח כמובן כדי לתת את האפקט של גבינות מלוחות ואולי קצת גבינה "צהובה" מגוררת . עכשיו אם אני אוותר על אפקט הביצה, אולי אני אשים את המילוי ואז בפתח שנוצר מלמעלה אני אשים בכל מאפה את המימרח שלו, וככה גם יוכלו להבחין ביניהם ויתקבלו מאפים עם "חלונות" בכל מיני צבעים. לא הכי אותנטי אבל לא נורא :) אולי אני גם אערבב תרד במילוי הגבינות. איך נשמע לך? אשמח לקבל רעיונות לשיפורים :)
לפחות הצורה תישאר אותנטית :) נעל בית שכזו...

תודה

ladybug6

New member
נשמע מצוין!

יש דברים שעדיף לשנות כדי שיהיו טעימים בפני עצמם, ולא צריך לאנוס אותם להיות משהו שהם לא.. :) המילויים נשמעים מצוין, וקצת מהמילוי של ל אחד מלמעלה, מסודרים זה לצד זה (או מעורבבים בתבנית) נראה לי מרשים מאוד להגשה :)
אפשר להכין איזה תערובת "גבינות" טבעוניות כדי לערבב עם המילוי של כל אחד מהסוגים, ואת התערובת הזו לשים מלמעלה. למשל גבינת שקדים לא אפויה. זה יכול לצאת מגניב

גםאני5

New member
במסעדה הגרוזית באשדוד יש כיסונים עם לוביה

אני מבטיחה לך שאין במילוי ביצה וזה אחד הכיסונים הטעימים בעולם. (זהירות לא לאכול יותר מדי!)

למעלה