זה כול כך טעים.
כן.זה כול כך טעים.
הכנת לבד?
נראה טוב, בהזדמנות צרף בבקשה מתכון
מה ההבדל בין זה לפיצה?
הבצק אחר.מה ההבדל בין זה לפיצה?
אין רוטב עגבניות, משתמשים בחמאה ולא בשמן זית, הגבינה גם בפנים וגם מעל, לא רק מעל.מה ההבדל בין זה לפיצה?
תאמת לא זוכרת שהיה רסק עגבניות
יש רוטב עגבניות בכל פיצה למעט פיצה בסגנון פיקטו, אין רוטב עגבניות באף סוג של חצ'פורי.תאמת לא זוכרת שהיה רסק עגבניות
כן היה גבינה מעל ובפנים.
נכון.יש רוטב עגבניות בכל פיצה למעט פיצה בסגנון פיקטו, אין רוטב עגבניות באף סוג של חצ'פורי.
הייתי אולי מעוקביו של מקס מלכיאל, אלמלא הסרטונים הארכניים שלו. 18 דקות סרטון..הנה מתכון בשפת הקודש.
הוא הכין חצ'פורי אימרולי, אני הבאתי מתכון לחצ'פורי מגראולי.הנה מתכון בשפת הקודש.
באמת תהיתי, כי זה היה נראה קצת שונה. קראתי עכשיו שההבדל בין שניהם שבמגראולי יש גם גבינה למעלה.הוא הכין חצ'פורי אימרולי, אני הבאתי מתכון לחצ'פורי מגראולי.
תודההוא הכין חצ'פורי אימרולי, אני הבאתי מתכון לחצ'פורי מגראולי.
אפשר לחשוב, זה כמו שאביא מתכון לפיצה זיתים ואתה תביא לפיצה אנצ'ובי.הוא הכין חצ'פורי אימרולי, אני הבאתי מתכון לחצ'פורי מגראולי.
לא, כי חצ'פורי אימרולי בדרך כלל מטגנים, כמו בסרטון, חצ'פורי מגראולי חייבים לאפות, לא לטגן, כי שמים גבינה גם למעלה, לכן אסור להפוך אותו.אפשר לחשוב, זה כמו שאביא מתכון לפיצה זיתים ואתה תביא לפיצה אנצ'ובי.
לדעתי המתכון שהוא הביא הוא דיי בסיסי
מה שנותר זה לצאת מהקבעון המרובע שאנחנו חיים בתוכו ולתת ליד הדמיון הקולינרי להשתולל קצת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.