חצקונים :(

מאיויוXD

New member
חצקונים :(

יש לי בעיה של חצ'קונים, לא חמורה אבל זה עדיין מציק - באזור הפנים. קראתי כל מיני מיתוסים - על מריחת משחת שיניים, לשים סבון למשך הלילה בלי לשטוף, לעשות מסיכת קוואקר לפנים ועוד ועוד.. רציתי לדעת איזו דרך הכי טובה? או פתרון אחר? תודה :)

עוז46

New member
ורק לא משחת שיניים

עושה כוויות עור נוראיות (נו בזה קל לטפל) זה כבר למדנו בתנועת נוער. בוקר נפלא

לא לייבש את הפנים

טיפולים ביתיים: להכין את התמיסה הבאה: לבשל עלי כרוב ולסנן את המים (כמויות: חצי כרוב גדול עם חצי ליטר מים). לבשל למרתח עלי הממליס (יש בבתי טבע) וקמומיל (אפשר גם תיון). לסנן את המים. לערבב בכלי את תסנין מי הכרוב ותסנין הקמומיל וה-הממליס. לשים בבקבוק ולשטוף בזה את הפנים בוקר וערב. להסרת תאים מתים ומניעת היווצרות ראשים שחורים, לעשות פילינג לפנים עם קוואקר גרוס דק: מרטיבים את הפנים, שמים כפית קוואקר (כזה להכנה מהירה) ביד ומשפשפים את הפנים. שוטפים. אפשר לעשות את זה 3-4 פעמים בשבוע לעור שמן או מעורב. על חצ'קון חדש שיוצא אפשר לשים טיפה של שמן אתרי לוונדר או שמן אתרי עץ-התה. לשמן עץ-התה ריח חזק מאוד, ולכן מומלץ לשים לפני השינה - ישירות על הפצעון (עם קיסם לניקוי אזניים). חשוב לנקות את הפנים באופן קבוע אצל קוסמטיקאי/ת לפחות פעם בשלושה חודשים. לטיפול בצלקות אקנה ובהתפרצויות אקנה אפשר לפנות לדיקור סיני עם התמחות בדיקור קוסמטי. אני ממליצה על http://www.my-chi.co.il/minisite/. בהצלחה!

מאיויוXD

New member
../images/Emo108.gifתודה רבה!

עזרת לי מאוד.. בהחלט התחלתי לעשות דיקור סיני ולשים את שמן עץ התה ומתחיל לחול שיפור
שוב תודה.

למעלה