חצר נצר - רשמים מחתונה

*שיר

New member
חצר נצר - רשמים מחתונה

עד כמה שאני זוכרת, אני לא חושבת שמישהו פה סגר על חתונה שם, אבל לצורך התיעוד אני אעביר לכם את הרשמים של הוריי ואחותי שהיו שם אתמול בחתונה וחזרו מזועזעים. בקיץ, קבלת הפנים היא בגן שבכניסה. היות וזו חתונת חורף, הכל נערך באולם. הדרך לאולם עברה בגן, שהיה נראה כאילו הוא מחסן. כל האביזרים המשמשים לחתונות בקיץ עמדו שם מכוסים בכל מיני בדים ומעלים אבק. הדרך לאולם לא היתה מוארת או מסומנת (פנסים סיניים?) והתחושה היתה שנכנסים למקום עזוב ושומם. האוכל בקבלת הפנים היה מפוזר בכל רחבי האולם בצורה כזו שאי אפשר היה בכלל להגיע אליו. לקח להורים שלי הרבה זמן להבין שיש בכלל אוכל
ולמצוא אותו... כשהם כבר מצאו אותו, לא נשאר הרבה והמבחר היה דל ביותר. דבר אחד הם ציינו לטובה - בחתונה עצמה האוכל היה בהגשה והיה טעים מאוד מאוד.
לתשומת לבכם

עידוד - בקיץ הגן מקסים ../images/Emo13.gif

חברה שלי היתה שם בחתונה לא מזמן (כשעוד אפשר היה לעשות אותה בחוץ) היא אמרה שהיתה חתונה מקסימה, שהגן יפהפה והיא מאוד נהנתה, וזאת דווקא מישהי שתמיד מקטרת על חתונות ובדרך כלל לא נהנית. אז לא להבהל, פשוט לדאוג לפניכן שהמקום יפה ומסודר כמו שרוצים.

אתי@

New member
אני הייתי שם בשתי חתונות חורף

אחת בגן המקורה ואחת באולם. שתי החתונות היו מקסימות, היה שפע של אוכל בקבלת הפנים ובחתונה עצמה, ולא ראיתי שום דבר מהסוג שהיזכרת. יכול להיות שזה היה מקרה, כי בסה"כ התרשמתי מאוד לטובה מהמקום, ולא רק אני...

*שיר

New member
אני יודעת, אני הייתי שם בחתונת

צהריים והיה מקסים
יכול להיות שבני הזוג פשוט לא הקפידו איתם על הפרטים האלה.

איזה קטע - אחותי הייתה שם אתמול !

אני אשאל אותה של מי הייתה החתונה... וגם איך היה...

*שיר

New member
../images/Emo9.gif אנחנו היינו מצד החתן...

איזה עולם קטן...

למעלה