חקיקה בדבר יישום ההסכם עם הנכים

Brendan

New member
חקיקה בדבר יישום ההסכם עם הנכים

הודעה לעיתונות מטעם דובר משרד העבודה והרווחה: ----------------------------------------- שר העבודה והרווחה, הרב שלמה בניזרי הביא הבוקר לממשלה הצעת החלטה שתחיש הליכי החקיקה בדבר יישום ההסכם עם הנכים, כך שהליכי החקיקה יסתיימו לפני היציאה לפגרת הכנסת. ההצעה הובאה לאחר שנמצא כיסוי תקציבי מתאים ליישום ההסכם. לפיכך, עוד השבוע תתכנס ועדת השרים לענייני חקיקה, כדי לאשר את נוסח הצעת החוק בדבר יישום ההסכם, ומיד לאחר מכן יובאו שינויי החוק והתקנות בפני הכנסת. יישום ההסכם יביא לשיפורים ברמת הקצבאות כדלקמן: 1. תוספת לקצבאות הנכות בין 200 ל-300 ₪ לחודש, עפ"י רמת הנכות הרפואית של הנכים. 2. תוספת מיוחדת לנכים קשים המקבלים קצבת שירותים מיוחדים, הנעה בין 250 ל- 750 ₪ בחודש. 3. תוספת של 300 ₪ לקצבת ילד נכה לבעלי שיעור נכות של 100%. 4. המשך תשלום גמלת ניידות למוגבל בניידות שאינו נוהג, וקיבל את הקצבה לפני הגיעו לגיל 65. 5. נכים שהגיעו לגיל פרישה ימשיכו לקבל קצבת זקנה בגובה קצבת הנכות, גם לאחר הגיעם לגיל הזקנה. בברכה, יהורם מלכה דובר משרד העבודה והרווחה ויועץ השר לענייני תקשורת ---------------------------------- הודעת הדובר המקורית כאן

Avy Sloma

New member
בזכות מי ? איזו שאלה ..

בזכותו של מי העולם קיים? של מי הקול כל כך רם ? של מי האנשים עם הקבייים והגלגלים, מי כל האנשים האלה מהחיים הם גדולים? מי שישיב את התשובה, יתקבל כאן באהבה.. אבל האמת.. רק איציק בימקה הביא לכאן את הישועה.. רק איציק בימקה ראוי לכל הערכה... איציק בימקה, אתה ג ד ו ל !!!

ריטהלה

New member
מה לגבי גובה השתכרות לקיצבת נכות?

האם ההחלטה האומרת שניתן יהיה להשתכר עד גובה השכר הממוצע במשק ועדיין לקבל קיצבת נכות מבלי לפגוע בקיצבת הניידות נפלה?

ריטהלה ושאר הגולשים

לא להסחף בזרם הלא נכון
לקחת אויר בבקשה
שכחתם שהוועדה רק הוקמה? ישנם המון דברים שלא סוכמו עדיין לדאבוני הרב. גם עם תהיה חקיקה, ישארו המון דברים בלתי סגורים ורק בעוד 4 חודשים כאשר הוועדה תסיים את תפקידה אולי יבוא ה"משיח הגואל"
אני בטוחה שכל מה שיחתם יפורסם לטובת כלל הציבור. אז בבקשה סבלנות. עד שלא רואים את הכסף בבנק, לדאבוני הרב לא מומלץ לחגוג עדין. בהצלחה לכל מי שמסייעים להפעלת החוק ויישומו הלכה למעשה.

maruan

New member
לכבוד אדון BReNDAN תודה לך על

הכתבתה שהבאת עכשיו אני יכול לישון בשקט כי חששתי שבגיל הזקנה אתחיל לקבל קצבת זיקנה ועכשיו אני מאושר שאמשיך לקבל את קיצבת הנכות והשירותים מיוחדים והניידות תודה רבה לך מאחל לך המון המון בריאות אושר עושר ונחת בכבוד רב מרואן\צד"ל אוהב את ישראל לנצח

למעלה