חקר ברשת על חג הפורים אני מצרפת קישור למשימת חקר ברשת לכתות ג-ה . פורים חקר ברשת
ח חוה 1 New member 2/2/02 #1 חקר ברשת על חג הפורים אני מצרפת קישור למשימת חקר ברשת לכתות ג-ה . פורים חקר ברשת
ג גליה שמיר New member 2/2/02 #6 איזה יופי הצלחתי להיכנס ומאוד התרשמתי מהמשימות . אשמח להשתמש בהן . תודה מגליה
ג גליה שמיר New member 2/2/02 #8 איפה לומדים ... שלום חוה קראתי שוב את משימות החקר ומאוד התלהבתי . באיזו מסגרת הכנת את המשימות האלה , האם יש השתלמות בנושא ? אשמח לקבל פרטים . תודה מגליה
איפה לומדים ... שלום חוה קראתי שוב את משימות החקר ומאוד התלהבתי . באיזו מסגרת הכנת את המשימות האלה , האם יש השתלמות בנושא ? אשמח לקבל פרטים . תודה מגליה
ח חוה 1 New member 2/2/02 #10 אני מצרפת קישורים המסבירים כיצד מכינים פעילות חקר ברשת: web quest עוד מאמר דגמים של webquest
N niala New member 2/2/02 #4 קישורים לפורים מצורפים קישורים לפורים: 1. פורים- באמי"ת רשת מוסדות חינוך בישראל. 2. חומרי למידה בנושא פורים לחינוך המיוחד, בי"ס דקלים נס-ציונה- מחוז מרכז. 3. אוסף קישורים לפורים- מרכז מורים דימונה.
קישורים לפורים מצורפים קישורים לפורים: 1. פורים- באמי"ת רשת מוסדות חינוך בישראל. 2. חומרי למידה בנושא פורים לחינוך המיוחד, בי"ס דקלים נס-ציונה- מחוז מרכז. 3. אוסף קישורים לפורים- מרכז מורים דימונה.
ג גליה שמיר New member 2/2/02 #5 ../images/Emo22.gifאיזה יופי הצלחתי להיכנס ומאוד התרשמתי מהמשימות . אשמח להשתמש בהם. תודה גליה